Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem nepoučitelný. Přiznávám, že první díl, který se nedočkal velké úcty jsem zhltl jako brambůrku, ve dvojce jsem jen hádal co se odehrává ve tmě a u trojky jsem si ublinkl. A přesto jsem se pustil i do čtvrtého dílu, této k likvidaci odsouzené série. A ano - ani nepřítomnost Hasselhoffa nic nezachrání... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Tak nějak už se dá tušit, že čtvrté pokračování nebude žádný skvost. Jednička byla béčková, tohle z podstaty věci je céčkové až déčkové. Čekáte až se tam objeví Anakonda, která začne pojídat lidi. Digitálním hadem určitě oscarové ambice nebudou. Světlou stránkou jsou momenty, kdy si říkáte, zda stihne utéct nebo dotyčného sní. Byl jsem nemocný a neměl sílu přepnout kanál bohužel. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-rumunský snímek „Anakonda 4: Cesta krve“ je pokračováním, jeř je hodné svého předchůdce. V podstatě jde o to samé – boháč chce přežít – jako v předchozím filmu, navíc je to stejný boháč. Naštěstí příběh se tu uzavře a my můžeme být rádi, že se v tom nepokračuje, protože ani jako béčko to není moc zábavné a trikově je to prostě tristní podívaná. Já vím, že je to levné, ale proč to nemohlo být aspoň vtipné? ()

HonzaMag odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to už je snad úplné dno, kam se tato série mohla dostat. Přiznám se, že bez rychloposunu při přehrávání bych se tentokrát neobešel. Nějak se nám s těmi rumunskými scenériemi roztrhl pytel - asi jejich vláda zareagovala na "finanční pobídky" pro filmaře pružněji než ta naše :-) Na podobné filmy nejsou potřeba žádné ateliéry - postačí pár stromů, jedna až dvě chajdy, digitální kamera, notebook a pár bezdomovců ... ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Crystal Allen je sice docela sexy milfík, jenže to se můžete rovnou kouknout na nějaký péčko s Lisou Ann, kde jí protáhne skoro stejně velká Anakonda anakundu.Televizní mrdka z rumunskýho lesa na kraji Bukurešti točená za dolar padesát, s efekty her na první BellGame a tak mocnou demencí dialogů, že jste občas pochybovali otom, zda-li scénárista téhle kokotiny je opravdu člověk a ne gibon.Ve světle týhle pecky je jednička s dvojkou "luxusní" animal horor.0%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)
  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)

Reklama

Reklama