Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 3

Recenze (764)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých lepších animákov za rok 2012, ale niečo mi tam chýbalo. Ten príbeh nie je zlý a je fajn, že je tam monštier až po strop Drakulovho hotelu, ale chcelo by to viac vtipnejších momentov. Na to kolko je tam postáv mi to príde trošku nevyužité. Každopádne sa jedná o fajn animák s dobrou animáciou a fajn postavami, ktorý viac zabaví ako nudí. Slovenský dabing tiež stojí za to. 80% - 4* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem to sice už mnohokrát, ale klidně to ještě několikrát zopakuji- takovýchto pohodových, svěžích a zábavných animáků prostě není nikdy dost a doufám, že nenastane den, kdy se mi přestanou líbit. Hotel Transylvánie je skutečně špička nejen co se týče komfortu připraveného pro všechny upíry, vlkodlaky, mumie a Steiny z celého světa, ale především dokáže chytit za srdce jako roztomilá podívaná plná ještě roztomilejších postav, jejichž životním postojům se hlasitě smál celý nabitý sál(cca 13 lidí). Rozhodně nelituji vyhozených peněz za návštěvu kinosálu, naopak jsem velmi rád, že náměty pro kvalitní animák se zase trochu rozšířili a tvůrci ukázali, že směrem do příštích let se v tomto směru určitě nemáme čeho obávat. 80% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Čistě průměrný film. Tvůrci zřejmě zamýšleli kanonádu vtipů, jenže zdaleka ne všechny pokusy o humor jim vyšly, navíc se nevyhnuli asi největšímu nešvaru současné (především americké) komediální tvorby - bolestivě krkolomnému kombinování humoru s moralizujícím poselstvím. Ano, ano, tu a tam jsem se vážně zasmál, ale často to zkrátka bylo takové, hm, bezkrevné.___P.S. Vlk(odlak) Wayne se v českém dabingu jmenuje Helmut a má německý přízvuk. Tuší někdo proč? ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zklamání... Bál jsem se to pustit, protože jsem nikdy neměl v lásce protáhlé postavičky s protáhlým obličejem. Nějak bych to zkousnul, ale ten příběh tomu zarazil další hřebíček do rakve. Byl docela o ničem a místo toho, abych se bavil, tak jsem se většinu času dost nudil a hrozně mě štvaly "moderní písničky", které jsou podle mě dost neposlouchatelné. Strašidel tu bylo také přehnaně hodně a to nikdy nedopadne dobře, navíc když se moc nepovedou... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nějak už mě tyhle animáky nebaví, ale zrovna Sandlerovskej Hotel Transylvánie mě dostal po všech směrech. Dokážu si sice představit líbivější animaci a originálnější příběh, ale co na tom, když vše šlape jak má, je to zábavné, až na výjimky nenudí a vtipy jsou podávány s citem a výjimečnou přesností...9/10 ()

Galerie (68)

Zajímavosti (23)

  • Film vydělal za první víkend 43 milionů amerických dolarů, což z něj činilo do té doby nejúspěšnější start filmu z produkční dílny Sony Animation. (PSJR)

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama