Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jack Black ve Škole rocku a nebo Tenacious D je daleko víc nářezovej, to je jasný, ale Rainn Wilson je taky naprosto ultra speciální dobytkář, kdy obzvlášť jeho kapelová zkouška po webkamerách je něco na co se nedá zapomenout a že by se dál nějak krotil, to teda taky nemůžu říct a jeho skrz na skrz potem promočenej kostým se stal takovým symbolem každýho jeho vystoupení.Jinak film je bezvadně svižnej, v rytmu rocku, zábavnej a v lecčems to připomíná právě živelný hudební filmy Jacka Blacka, navíc Christina Applegate je stále kočka. Perfektní oddychovka ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Dámy a páni, rád sa zabavím, hudobný štýl rock mám rád, dá sa tiež pri ňom užiť krásna zábava, koncerty, festivaly, ale toto ho len potupuje a zhovaďuje. Nezabavil som sa skoro vôbec, bolo tam veľa hlúpostí, z ktorých sršala neprepracovanosť, nezmyselnosť a hudobne to tiež nevyšlo. To si radšej pozriem záznam z nejakého rockového koncertu skupiny Linkin Park, aby vo mne zostal len ten najlepší rock a nekazil som si náladu z neho nejakými brakmi. Za nápad a chvíľkové záblesky dobrých scén tomu dám aspoň hviezdičku. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, jednoduchá a popritom veľmi zábavná komédia so skvelou rockovou hudbou. Ten, kto mal rád film School of Rock , tak ten si nájde svoje aj v tomto filme. Má to samozrejme iný scenár a príbeh, ale ten hlavný motív je veľmi podobný. Prečo vlastne vidieť tento film? Kvôli, vtedy dvadsať ročnej, krásnej E. Stone a hlavne kvôli veľmi smiešnemu účesu B. Coopera. No a hlavný dôvod: ROCK FOREVER!!!! Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Paráda, takýto typ komédií mám veľmi rád. Rainn Wilson váli slušne a je pekné že si splnil sen, aj keď nie v heavy metalovej kapele, ale aj tak super. A k tomu krásna basgitaristka Emma Stone a ja môžem byť nadmieru spokojný :) P.S. - bavilo ma to znateľne viac ako Trsátko osudu, takže rád pridám aj na hodnotení :) ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina i téma filmu hodně připomíná Jacka Blacka a Školu Ro(c)ku, popř. Krály ro(c)ku. První zmíněný film je určitě lepší, druhý zase horší, takže toto je taková zlatá střední cesta. Hudba tady byla opravdu dobrá a pobrukovala jsem si u toho a komediální prvky byly taky dobré, takže rockovým fanouškům rozhodně doporučuju. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)

Reklama

Reklama