Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Jeden z mích nejoblíbenějších filmů. Rainn Wilson je docela slušný komik, to dokázal i v seriálu Kancl, navíc ostatní herci, jako Christina Applegate, Emma Stone jenom pozdvihávají film výše. Skvělá muzika, která nás provází celým filmem také docela dost ovlivnila mé hodnocení. V jistých věcech dost ulítlá komedie a v jiných zase úplně obyčejná, ale právě to se mi na tom tak líbí. ()

kecinzer 

všechny recenze uživatele

Tolik jako u tohoto filmu jsem se již dlouho nenasmál. Pro mě naprosto geniální oddychová komedie. Celou dobu jsem se skvěle bavil a pořád doufal, že ještě nebude konec. Dlouho jsem se zdráhal dát plný počet, ale nakonec jsem se rozhodl to udělat. Rainn Wilson prostě perfektně nahradil Jacka Blacka. Pro všechny, kterým se líbila Škola Ro(c)ku mohu jen doporučit. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ukaž metalovýho paroháče! Teď ho spoj s mým! Bratře!" Přiznám se, že mi poměrně rychle bylo zcela jedno, o čem tento snímek je. Já jsem viděl jen zpocenýho bubenickýho terminatora Fishe, který na stará kolena vytasil zvířecí výraz v tváři i nadšený finty s paličkami a poněkud opožděně se vydal užívat si rockerský slávy. Hodně ho to rockerství muselo bolet, ale já si tuhle stupidní jízdu skvěle užil. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Ja tak milujem happyendy:) komedia klasickej schemy: prehra - nova sanca - radoby prehra - vyhra so stastnym koncom. Smial som sa a nenudil. Postavy su viac uveritelnsie ako vo vacsine americano filmov a keby tam bolo trocha dobreho rocku tak prisaham dam tam 4 superstary. Ale ta hudba bola fakt sracka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedií je na světě hrozně moc. Jedny jsou dobré, druhé jsou špatné. Jedny jsou inteligentní, druhé s osobitým humorem a třetí s klasickou romantickou zápletkou. Ty s romantickou zápletkou se pak ještě dělí na takové ty klasické teenagerské a na komedie se zajímavým příběhem. Rocker je právě ta se zajímavým příběhem. Je to hlavně komedie s neznámým hercem, kterej rockera imituje ve všech případech, ale taky o muzice. A takových komedií tolik není. Proto jsem se právě na tuhle komedii strašně těšil. Není tak obyčejná, jak se zdá a hlavně z toho herce je cejtit ta radost z muziky. Položil do toho filmu život a ten film je díky tomu prostě parádní. Parádní komedie se neobjevují každej den, ale k týhle se budu rád vracet snad pokaždý, když jí na televizi potkám. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)

Reklama

Reklama