Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nápad docela dobrý, krásná lokace, za zmínku stojí i Ian Ziering.. Ale ve finále to připomíná sci-fi remake naší pohádky Za humny je drak..;) Docela jsem se pobavil ve smyslu od srdce zasmál, což ovšem určitě nebylo v plánu tvůrců tohohle "majstrštyku".. Ano, až tak trapně působí jak výkony všech zúčastněných pseudoherců, tak i veškeré efekty.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nech žije parochňa Iana Zieringa. Tento chlapík snáď zoberie každú úlohu. Aj dobyvateľa Cortéza. Mám rád takéto blbovinky, pripomína mi to obdobie, keď som v 90. rokoch sledoval béčkové a céčkové opusy v podobnom štýle. CGI má to svoje, pričom T-Rex sa zrejme občas ani nedotýka zeme a ide o námet, ktorý má svoje ako také parametre. Na toto musí byť človek naladený. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je tolik historických informací až se mi vzrušením chvějí stydký pysky. Konečně jsem se dozvěděla jak to bylo doopravdy s Cortésem a víte co? Byl to fakt pěknej zmrd, kterej málem bídně zahynul rukou mocnýho Aztéckýho náčelníka, co na těle nosil nakreslený německý vlajky a měl honosný jméno Matlal. Ten však se nechá ukecat hodným Španělem Ernestem a rozhodne se Cortése a spol ušetřit, přes hysterickej záchvat šamana co je obětovat chce jelikož je to kolosální zmrd co mu škube v lososovi když může vyrvat srdce z těla mrtvé panny. Má to ale háček. Španěláci se musí vykoupit tím že zabijí strašlivého homoještěra ééé pardon Hromoještěra, šest metrů vysokého TýRexe, kterej se umí schovat v hustým lese tak mocně, že ho nikdo nevidí dokud ho nemá za prdelí. Jak že se hrdinný Ernesto domluví s aztékama? Jednoduše. Mnich Sangria, co tam kdysi ztroskotal je naučil španělsky a krom této zásluhy mu poděkujte i za super chlast. Ano je to ten, co vytvořil to čůčo co všem tak chutná a koupíte ho za 30 kč 2 litry. Ernesto se zabouchne do Matlavovi dcery a ta do něj, ale prcat jí chce již zmíněnej šaman Čokozyn (kurva to jsou jména) a ten se budoucí nabíječky, co mu nechce podržet, nehodlá lehce vzdát. Takže tu máme intriky a do toho krásný počítačový duo Hromoještěra a Hromoještěřice (grafilcky minimálně jak dob PS 1 ) a jelikož nemaj mladý tak Hromoješter byl určitě Homoještěr, ha já to říkala že je teplej !! Na mě si nepřijdou. Dále tu máme týpka kterýho probudí ze spánku až ukousnutí nohy a to ještě tak, že si zívne a kouká co se vlastně děje. A mnoho dalšího uvidíte v tomto filmu, ale to už neprozradím. Jenže tahle kolosální píčovina nebeských rozměrů má své obrovské plus a to již zmíněnou dceru Matlala, která je brutálně šukézní, běhá tam celou dobu skoro nahá (skoro nahá volové, zastrčte ptáky zpátky) a pak se i svlíkne...Wooooow. A to nemluvím o větříku, kterej si celej film hraje s její bederní skorosukýnkou a když zafouká pod ní tak se ukáže krásnej zadeček a....takže celkem dobrej film to nakonec byl, ty dva kulaťoučký půlměsíce to vytáhly nahoru, takhle má vypadat zadek !! ()

colapso 

všechny recenze uživatele

Další bomba od DVDedice:-) Herci v kostýmech se absolutně nehodí do prostředí ve kterém hrají(pokud se o nějakém hraní dá vůbec mluvit),rekvizity jsou k smíchu(domorodá osada,nebo mini obětní pyramida),ale hlavně rex vypadá ještě hůř něž v nejnovější verzi PC hry Turok,přes tohle všechno to má jisté kouzlo a pro všechny kteří hltají každé hloupé béčko lze film doporučit ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu moc tajemná, nebo nervy drásající není. Máme zde několik romantických a komických chvilek, kterým se ovšem zasmáli asi jen samotní herci. Co se mi však docela líbilo, je samotná hudba, která ve filmu mockrát nezazní, ale byla docela příjemná na poslech. Ve filmu se objeví i několik krvavých scén, kdy lezou střeva ven či vzduchem proletí uhryznutá končetina. Byla to taková přehlídka kečupu a malinovky. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)
  • U náčelníka jdou v puse několikrát vidět plomby, což je zvláštní u domorodce z pralesa. (MrAldridge)
  • Na filmovém plakátu je zobrazena Mayská pyramida El Castillo z Chichen Itzá v Mexiku. (rakovnik)

Reklama

Reklama