Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (114)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Alan Parker natočil před 30 lety film přetékající svěžestí, syrovostí a spontáností. Remake jsou jen slušné obrázky stejného scénáře s přeházenými charaktery. Roztěkaná kamera se snaží napodobit původní osobitý feeling (neúspěšně), hudební scény se pokoušejí přebít ty, co za 30 let nezestárly (neúspěšně) a mladí herci nás nutí prožívat jejich cestu za slávou (občas úspěšně, ale vcelku nic moc). Kevin nezvládá diktovat tempo, takže se občas dost nudíte a na rozdíl od Parkerova kousku, se tohodle filmu za 30 let nedočkáme ani na Primě ve všední den dopoledne:-( Mladí a talentovaní se vrhají na strmou cestu ke slávě, podruhé po 30 letech ve velmi vlažném provedení... 30% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Fame není špatný film bohužel dějově je naprosto příšerný a úplně zbytečný (dívat se na to jak to mají děti těžké nebo lehké na taneční škole my příjde zybtečné) P.s. originál jsem neviděl ani mě neláká ta 1 hvězda je za poslední scénu a singl fame od Naturi Naughton P.P.S. ten blonďák my přišel jak nějaký buzerant a ten Nalik byl drsný asi tak jak šmirgl papír ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

A tak som sa tešil......( filmy tohoto typu mám rád). Fame absolútne postráda dej, všetko sa točí len na povrchu ( do hĺbky príbeh nenazerá) a postáv - tých je neúrekom, akurát o žiadnej sa nedozvieme nič, čo by nás k nej pripútalo a zdala by sa nám povahovo i charakterovo bližšia. Vlastne sa nebolo na čo dívať......( a moje hodnotenie je ešte aj s prižmúrenými očami a s veľkou dávkou kompromisu). */** ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Fame se mi líbil z prostých důvodů. Není náročný jako několik dalších filmů tohoto žánru, není nudný a má složky, které se mi líbí. Na porozuměnou - tyto filmy mám rád, takže jsem rád i za tento. Líbí se mi, že se odehrává na více úrovních (tanec, zpěv, herectví...), ale oproti tomu má nevýhodu, že se nedostane jednotlivým postavám pod kůži. Očekává se to vůbec od tohoto filmu? Možná ani ne. Fame má poměrně dobré dvě hodiny, které utekly docela rychle. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Choreografie 4/10/// +Kay Panabaker a další zajímavé mladé tvářičky , jedno nebo dvě zajímavá čísla (to předposlední a to závěrečné) -nuda, docela otrava se na to dívat, nevýrazné zaměření na postavy, skoro se o nich nic nedozvím, jako by tvůrcům šlo o celek a ne o jednotlivé osoby/// Ať mi určitě nikdo netvrdí, že jsem další z těch co hudební filmy strhává. Právě naopak, já jim fandím, líbí se mi, baví mě a nemám problém na ně zajít do kina. U tohoto filmu jsem to naštěstí neudělal a jsem rád, protože i v kině bych se asi velice nudil. Nevím o co tvůrcům přesně šlo. Je tu vše, je toho tu hodně, ale tak nějak vám nikdo neřekne na co se máte soustředit. Snad na postavy? O nichž se nic moc nedozvíte, jedna holka s rodiči, jeden vztah a to je asi tak vše. Ostatní postavy mě nezajímají. Neplést s herci. Ti hrají, zpívají a tancují dobře a řekl bych že casting se povedl. Při natáčení určitě byla spousta legrace. Zhruba v druhé půli filmu se to zvrhne více v drama a film vám nabídne jaké to je, když je někdo trošku víc slavný, když si jde za svým cílem a když ho třebas i někdo podvede. Prostě ve filmu je toho hodně, ale bohužel se to ke mě nějak nedostalo a nechalo mě to chladným. Proto hodnotím jak hodnotím./// Celkem 44%/// ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama