Reklama

Reklama

VOD (1)

Super akční film v režii Sylvestra Stallone, který také hraje hlavní postavu. Ani chvilka nudy, totální napětí až do konečného rozuzlení. Skupina profesionálních zabijáků dorazí na ostrov Vilena s úkolem zlikvidovat nebezpečného diktátora. Akce se začíná komplikovat. Kolem nich probíhá něco nekalého a někdo ničí všechny jejich plány. Protivník i vnitřní nepřítel se snaží rozložit soudržnost a kamarádství. Když je obětována místní spojka Sandra, vedoucí skupiny se rozhodne manipulacím vzdorovat a vrátí se do Vileny, aby osvobodili rukojmí, dokončili svou práci a také zachránili svou integritu... Postradatelní jsou totiž muži, kteří mohou být obětováni ve prospěch vojenské operace... (Film+)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (2 376)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

První setkání těch nejslavnějších veteránů ze střelnice, tatami a ringu snad u mě ani nemohlo dopadnout jinak než skvěle. Osmdesátkově ujetou akci zpestřily suché hlášky, za které by se nemusel stydět nejeden nafouknutý svalovec z posilovny a nic víc jsem se od Slye neodvážil chtít. Ještě by na mě poslal toho vraha basketových míčů a ten by mi udělal pár uzlů na páteři, což by mi patrně poněkud změnilo kvalitu života. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Stalloneho Hanebný pancharti, jimž v první polovině trochu drhne řetěz, aby ve druhé ozubené kolečko zapadlo na své místo a rozjelo mašiny na zabíjení s o to větším důrazem. Sly sice místy stříhá víc, než je nutné (Jet vs. Dolph), některé linie (Stathamova romance) si mohl rovnou odpustit a moralizováním zbytečně řadí filmu zpátečku, ale jakmile jsou karty rozložené na stole, Jet s Jasonem konečně spojí síly, Crews popadne brokovnici a zbytek staronové gardy začne tahat z kapes jednotlivé trumfy, nedá se říct proti Postradatelným ani popel. A kdo se o to pokusí, ten skončí průstřelem o rozloze jisté jihoamerické zemičky. "Co má za problém?" "Chce bejt prezident." ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice ne akcnak roku, ale rozhodne paradni jizda a Sly opet nezklamal. Asi bych zacal s tema par zaporama, nektery borci nedostanou moc prostoru, ale nastesti jsou to vetsinou ty, ktery me zajimaly nejmin typu Couture nebo Austin. Sly si rad potrpi na akci hezky zblizka, kde clovek kazdej uder cejti, jak kdyby mu prolit pet centaku od xichtu, nehraje si na zadny spomalovacky nebo cool kamerovy vychytavky, proste drsna, krvava a spinava akce, ale jak to vse toci tak zblizka, je vetsina bitek lehce neprehledna. Dalsi trochu minus je, ze se obcas Sly bere zbytecne vazne, momenty typu reseni bejvalejch pritelkyn nebo doby, kdy meli postavy jeste nejaky idealy tak zbytecne zdrzujou a obzvlast v prvni pulce se film misty lehce tahne, cimz ale nerikam, ze by tu nebyla zadna akce, je to vzdy rezba, odpocivani po akci a nejaky ty kecy, dalsi rezba a pripravovani pudy pro zaver. No a posledni zapor je misty lehce nevyrazna hudba. No co se tyce kladu, jak uz jsem psal, Sly akci proste natocit umi a ackoliv tu mame becko, vypada radne ackove, kde obzvlast v zaverecny pulhodince vse vybuchuje a mrtvoly jdou do stovek a jelikoz zvuky jsou opravdu ultimatni, doporucuju skouknout v kine. Co se tyce hercu, nejaky herecky vykony neni moc cas sledovat, tady jde o to, ze je kazdej totalni drsnak, neni nouze o hlasky a kazdej se dostane ke slovu a nakope, rozstrili nebo rozseka na kusy par spindiru. Nejvic prostoru si ocekavane krade Statham se Slyem, coz je ale jedine dobre, oni si vcelku v pohode vystaci i bez tymu a Statham se svejma nozema dokaze zazraky. Co se tyce toho slavnyho camea a sceny v kostele, kdyz nastoupi Arnold, tak je to sranda k posrani, ale Bruce je lehce nevyuzitej. Takze jak to shrnout, misty zbytecne rozvlacny, ale jinak dokonale obsazeny (fakt bych do tech "dedku" nerek, ze jsou furt takle pri chuti a pri sile), radne drsny a krvavy a zaverecny pulhodinovy vycistovani ostrova je tak nehoraznej ultra giga masakr, kde litaj jen hromady krvavejch kusu tel, ze sem si radsi drzel koule, aby mi neodlitly az na mesic a ten zaverecnej hyper mega giga naklad vytah moje hodnoceni na pet hvezdicek. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

JJ, vzpomínka na osmdesátky! Kurva, to byly léta! Chtěl bych je zažít, ale ne tady s Michalem Davidem, ale pěkně v USA se Steloušem a Švarcíkem, a super americkou hudbou z 80. let! Ti dva budou vždycky bohové akčních filmů. Jsem rád, že už se podařilo je nacpat do jednoho filmu, i když jen na malou chviličku! ()

imf 

všechny recenze uživatele

Hodnotím to s odstupem tří týdnů, což by teoreticky mělo snížit moje fandovské výbuchy na minimum. Ale je to marné... Sly vzal prostě akční veterány pod kudlu a snažil se jim v mozku aktivovat centra zodpovědná nadsázku, obličejové svalstvo a další funkce. A ono to vyšlo! Pacient přežil, zbraně znovu štěkají naplno, publikum tleská a dolary se sypou. Jak už bylo řečeno stokrát: Tleskalo by, i kdyby tam jen tak stáli... jenže oni běží... dopředu, nikoliv dozadu. Za tu snahu oprášit stará klišé zvenku i zevnitř, jakkoliv to s sebou nese mnoho kompromisů a krájení času, který je každé z hvězd dopřán, si Sly zaslouží další metál. Můžeme hovořit o akčním hattricku týpka, co ještě před pěti lety znuděně pobíhal po videopůjčovnách ve filmech jako Avenging Angelo? Stallone je jako kometa, dal si chvíli pauzu, aby ozářil i jiné části galaxie, ale teď je zpátky. Nezbývá než vytáhnout dalekohledy a kochat se... ()

Galerie (133)

Zajímavosti (111)

  • Když se Barney Ross (Sylvester Stallone), pan Church (Bruce Willis) a Trent Mauser (Arnold Schwarzenegger) setkají v kostele, směřuje Church k Barneymu dotaz (týkající se Mausera): "Co má sakra za problém?" Odpovědí mu je: "Chce být prezidentem." Jde o narážku na politickou dráhu Arnolda Schwarzeneggera, který byl mimo jiné guvernérem Kaliforne. (Mr.curry)
  • Filmové meno Jeta Li (Yin Yang) v čínskej mystike znamená, že negatívna energia má trocha pozitívnej a naopak. (Odpocivadlo)

Související novinky

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

31.08.2021

Studio Lionsgate oficiálně oznámilo čtvrtý díl v akční sérii Postradatelní pod produkčním dohledem Millennium Media a Sylvestera Stalloneho. Vedle toho pak máme i první střípky obsazení. Kromě… (více)

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

08.07.2019

Sylvester Stallone (Rambo V: Last Blood) má momentálně plné ruce práce s posledním Rambem, předtím zase dokončoval práce na dvojce Creeda, a do toho má oznámených ještě několik dalších projektů.… (více)

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

06.11.2017

Už řadu měsíců je jasné, že úspěch amazonské princezny přižene do kin další superhrdinky. V Sony chystají týmovku s Black Cat a Silver Sable, v 20th Century Fox řeší spin-off Logana s X-23, a jak… (více)

Creeda 2 natočí Stallone

Creeda 2 natočí Stallone

10.10.2017

Boxerská sága o Rockym se před dvěma lety dočkala spin-offu se synem Apolla Creeda. Film za 35 milionů dolarů vydělal 173 milionů a dovedl Stalloneho ke Zlatému glóbu a nominaci na Oscara, takže není… (více)

Reklama

Reklama