Reklama

Reklama

VOD (1)

Super akční film v režii Sylvestra Stallone, který také hraje hlavní postavu. Ani chvilka nudy, totální napětí až do konečného rozuzlení. Skupina profesionálních zabijáků dorazí na ostrov Vilena s úkolem zlikvidovat nebezpečného diktátora. Akce se začíná komplikovat. Kolem nich probíhá něco nekalého a někdo ničí všechny jejich plány. Protivník i vnitřní nepřítel se snaží rozložit soudržnost a kamarádství. Když je obětována místní spojka Sandra, vedoucí skupiny se rozhodne manipulacím vzdorovat a vrátí se do Vileny, aby osvobodili rukojmí, dokončili svou práci a také zachránili svou integritu... Postradatelní jsou totiž muži, kteří mohou být obětováni ve prospěch vojenské operace... (Film+)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (2 376)

Fr 

všechny recenze uživatele

Jsou nejlepšími žoldáky na světě. Jediný způsob života, jaký kdy znali je válčení..... Sly a jeho parta, která má ruce od práce neustále krvavé se předvádí na lodi, v letadle, v autě, v podzemí a všude je to v první řadě zábavná akce u které nemusíte počítat patrony, protože je všem brzy jasný, že tady se na nedostatek nábojů umírat nebude. Možná, že všichni spoléhají na naši toleranci, protože si myslí, že právě tohle celou dobu chceme. HAJZLOVÉ!!!! CHCEME!!! (Tedy alespoň já a celá moje rodina). Jasan, je tu pár chybiček. Ty však zůstanou na konci mezi doutnajícími zbytky ostrůvku, kde měl zemřít jeden (maximálně dva) tyran(i). Taktéž nikdo nemůže popřít fakt, že je tu humoru víc než v leckteré komedii. Prostě a jednoduše: Sly to na nás dobře vymyslel! A ještě je tu........, víte co, neměli by jste se na to jít taky rychle podívat? Ale POZOR! Mirka Spáčilová se vás jistě bude snažit odradit! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nevím jak má vypadat varovný výstřel. 2.) Zajímá mě, proč neumře jako první Lundgren. 3.) Proč spolu nejdou Sly a Arnie na večeři? 4.) Abych se nemusel ptát zrcadla, kdo ,,z nich“ je na světě......nejstarší. 5.) Proč by Jet Li měl brát nejvíc peněz. 6.) Jsem diktátorem v banánový republice a neustále seru CIA. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

JJ, vzpomínka na osmdesátky! Kurva, to byly léta! Chtěl bych je zažít, ale ne tady s Michalem Davidem, ale pěkně v USA se Steloušem a Švarcíkem, a super americkou hudbou z 80. let! Ti dva budou vždycky bohové akčních filmů. Jsem rád, že už se podařilo je nacpat do jednoho filmu, i když jen na malou chviličku! ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Prva skoro 45-minutovka bola vyborna zalezitost, kopec hlasok, rypania, utahovania si samych zo seba... Ale potom sa zrazu stalo nieco nepochopitelne a film sa prehupol do pre mna uplne nepochopitelnej roviny. Bolo to az prilis preplacane, na konci sa uz na to ani dobre nepozeralo, kamera bola priserna a finalna scena bola az prilis dlha, prilis rozvlacna a zbytocne "bourneovska". Ale rozhodne sa na to dalo pozerat, uz len zo samotnej nostalgie :) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Sláj ještě do penze nechce! Pod heslem "Dokud udržím moč, musím i mašinkvér" exhumuje staré filmové hrdiny a dokonce i některé herecké mrtvoly. A daří se mu to tak sqěle, že se snad každý, kdo vyrůstal v osmdesátých letech, u toho musí prstit jako šestnáctka u Tvajlajtu! Jsem netrpělivý, čím nás ten penzista zabiják oblaží v následujících letech. Možností se nabízí celá řada. Například pokračování dobrodružství stoletého, impotetntního horského vůdce (Dickhanger), popřípadě další eskapády nemrtelného páčidla (Over the Hrob), v neposlední řadě návrat vraždících důchodců (Nájemní starci), noir gangsterský thriller z nemocnice pro přestárlé (Cévkujte Cartera), autobiografická komedie o radostech stárnutí (Stůj, nebo dědeček zcepení), adrenalinová apokalyptická Sci-Fi o epidemii bércových chorob (Soudce Vředd) či snad akční erotické trampoty dvojice obstarožních drsoňů (Tanga a Plesh). Ať si kdo chce co chce říká, čemukoliv z toho napálím za pět a ani nemrknu! ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Ten dej je veľmi zlý. Doslova nulový. Motivácia postáv ostáva záhadou. Zbytočne veľa postáv a koľko toho nakecali dojemného!. Očakával som podobne nekompromisne chladný a brutálny film ako bol Rambo 4. Pri celom filme som však mal pocit, že toto sa len na niečo drsné silene hrá. Nezaberalo to na mňa. Akcia tiež nezaujala. Finále síce bolo krvavé a strieľalo sa veľa, ale tak nudnú akciu som už dávno nevidel. Potenciál v tejto látke do budúcna však cítiť. Preto móže pokračovanie prekvapiť. Hlavne ak tam bude lepší záporák, nebude sa to pokúšať zbytočne o humorné scény, menej sa toho bude kecať a viac strielať, akcia nebude chaoticky natočená a celé to bude tak trochu dávať aj zmysel. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (111)

  • Sylvestr Stallone se ve filmu jmenuje Barney Ross. Jméno si vypůjčil od Barneyho Rosse, amerického šampiona v boxu. (Chevees)
  • Jean-Claude Van Damme odmítl účast, protože podle něj role neměla žádnou hloubku a smysl. Jiné prameny uvádějí, že měl problém s tím, že by prohrál souboj s postavou Jeta Li (Yin Yang). (TheDave)
  • Poté, co Barney (Sylvester Stallone) naskočí do letadla, nezavře za sebou dveře. V další scéně jsou však zavřené. (Hem.m)

Související novinky

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

Čtvrtí Postradatelní mají zelenou

31.08.2021

Studio Lionsgate oficiálně oznámilo čtvrtý díl v akční sérii Postradatelní pod produkčním dohledem Millennium Media a Sylvestera Stalloneho. Vedle toho pak máme i první střípky obsazení. Kromě… (více)

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

08.07.2019

Sylvester Stallone (Rambo V: Last Blood) má momentálně plné ruce práce s posledním Rambem, předtím zase dokončoval práce na dvojce Creeda, a do toho má oznámených ještě několik dalších projektů.… (více)

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

06.11.2017

Už řadu měsíců je jasné, že úspěch amazonské princezny přižene do kin další superhrdinky. V Sony chystají týmovku s Black Cat a Silver Sable, v 20th Century Fox řeší spin-off Logana s X-23, a jak… (více)

Creeda 2 natočí Stallone

Creeda 2 natočí Stallone

10.10.2017

Boxerská sága o Rockym se před dvěma lety dočkala spin-offu se synem Apolla Creeda. Film za 35 milionů dolarů vydělal 173 milionů a dovedl Stalloneho ke Zlatému glóbu a nominaci na Oscara, takže není… (více)

Reklama

Reklama