Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velké zklamání, už od začátku a prvního tance mi to přišlo dost trapný a nevtipný. Nemám rád moc taneční filmy a tuhle parodii jsem moc nepochopil. Vtipné scény mi přišly dost nevtipné. A každej pokus o gag byl zabit. Našel jsem tu jednu jedinou vtipnou scénu. Naneštěstí se Wayansové vyvarovaly nechutných scén takže aspon že tak. Ale i tak se jedná o slabotu která se nevyrovná ani kouskem Scary movie. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Klan Wayansovcov, ktorý pred niekoľkými rokmi začali filmovú revolúciu "desnými" filmami sa vrátili k svojim začiatkom. ich pokračovatelia robili odporné filmy, kde si nahrabali hercov podobných predlohe a viac-menej opakovali hlášky v dementnom poradí. V tejto paródií je to však iné. Akože parodujú sa veci čo boli v iných filmoch, ale nepríde mi to tak nasilu strojené. Celkom som bavil aj napriek tomu, že som predlohy nevidel. ()

Reklama

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu děsnej dupák, o tom žádná. Prakticky žádná ze scén není vyloženě ba co hůř ani vzdáleně vtipná. Sem tam se člověk pousměje, ale jinak je to vršení trapnosti nad trapnost. O hereckých výkonech nemůže být řeč, o scénáři jakbysmet a chvilkami povedená hudba s tancem to nevytáhne. Pryč od této ztráty času!!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Wayans brothers sice trochu ve slabší formě, ale alespoň ukázali další členy rodiny. Taneční a muzikálové filmy, z nichž si tento dělá prdel, mi vůbec nic neříkají, ale i tak jsem se často zasmál, jako vždy, nejvíce u vtipů utahující si z rasové segregace a uzavřenosti ("Sakra černí...., "Sakra, bílí....)". A beatboxující vagina učitelky tance je fakt úchylárna. Pokud vás baví tanec, hip hop, gangsta negři a aura středoškolské "bez"starostnosti, bude vás to bavit i když vám humor filmu nic neřekne. Wayans rulezzzzzz! 3,5* ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Wayansové si kdysi usmysleli, že mohou zparodovat všechny možné současné populární filmové hity, ať už z oblasti klasických hollywoodských áček a béček, či televizní patosy pro teenagery z odnože Disney. Let's Dance, Step Up a další podobné záležitosti mě nikdy nelákaly a Děsnej dupák člověka může jedině utvrdit v tom, že je není třeba dohánět. Uráží je samozřejmě nesmyslným způsobem, ale i tak může kdekomu dokázat, že není nutné je zpětně vidět. Protože jedna z věcí, kterou Dance Flicku nelze vytknout, je ta, že důstojně paroduje přespříliš ohrané mladé, často patetické lásky ve středoškolních filmech. Zbytek 'snímku' jsou už jen zvrácené pokusy o vtip, které musí odvážlivý zvědavec zkusit na vlastní kůži. Nebo v tom lepší případě na Děsnej dupák zapomenout a věnovat onen čas opravdovému filmu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama