Reklama

Reklama

Romantická komedie vypráví příběh zajímavého mladého muže, který vždy žil tak trochu schován ve své vlastní ulitě. Jednoho dne se setká s krásnou kosmopolitní mladou ženou, která mu ukáže okolní svět v těch nejkrásnějších barvách... Láska může být riskantní, matoucí a plná nedorozumění, tedy pokud nejste Adam (Hugh Dancy), který žije jaksi skrytý před nástrahami okolního světa. Jenže potom potká svou novou sousedku Beth (Rose Byrneová), která ho vytáhne z bezpečí jeho ulity. Každá akce má však nějaké následky, v tomto případě velmi neočekávané, dojemné a veselé. Jejich neuvěřitelný vztah ukazuje, že i lidé ze dvou naprosto odlišných světů mohou být spojeni mimořádným poutem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

hazaba 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, který člověka pohladí po duši. K tomu velmmi silně přispívá hudba i výkony herců. Poklona především pro Hugha Dancyho, který podle mně velmi dobře postihl chování člověka s aspergerovým syndromem. Film je však především o hledání cesty k druhému člověku a o tom, co všechno je potřeba obětovat, pokud nám na někom záleží. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Ten film je v podstatě na tři hvězdičky. Je trošku plochý, jakoby nešel do "hloubky", ale zároveň herci v hlavních rolích jsou neuvěřitelně sympatičtí, soundtrack je příjemný a hlavně - moc mě zaujal konec. Možná se nějak podobně dal očekávat už od začátku, al e myslím, že byl moc vkusný a přijatelný. Proto nakonec dávám hvězdičky čtyři. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když jsem nad tím filmem přemýšlel, ta holka si sama vcelku rychle podepsala ortel. A to stačilo skutečně málo. Aneb film o lidech, kteří k sobě patřili od A do Z aniž by si to uvědomovali a také velice příjemná romantická komedie s výborným Hughem Dancym, o kterém jsem předtím jak jsem živ neslyšel a nádherné Rose Byrne, o které už patrně budu slýchávat čím dál častěji :-) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Wau. Zaujalo mě to hned od první minuty. Hodně zajímavý příběh jednoho introverta, který je tak trochu uzavřený do sebe. Herecké výkony byly fakt skvělý. A navíc miluju klavírní hudbu ve filmu. Takže pokaždý, když zazněla, šel z toho vážně mráz pozádech. Malinko jsem čekala jiný konec. Skutečný konec mě trochu překvapil, ale asi to měla tak dopadnout. ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, čím mě tenhle film zaujal, ale nechal ve mně něco, kvůli čemu jsem po vypnutí filmu nemohl vypnout onen zvláštní pocit naplnění a přestat o něm přemýšlet. Ano, nádherná Rose Byrne zapůsobila, ale dozajista je třeba vyzdvihnout především hudbu. Nevím jak se to stalo, Ch. Lennertze vlastně téměř neznám, ale tohle mě chytlo a hnedka jsem se sháněl po soundtracku. Hugh Dancy byl místy trochu mimo realitu, a to i tu Aspergero-syndromovou, ale zahrál svou roli se ctí. Celkově byl tenhle snímek víc než povedený, ale ten závěr mu nějak pořád nemůžu odpustit. Ne, nejde to. (hodnoceno ***) ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama