Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

Abes odpad!

všechny recenze uživatele

Borec nakonec, jupí. Začnu u žen. Jaké vemínka z nich za zprávařským pultem vždycky udělají. Umělé americké úsměvy jak na nějaké přehnaně optimistické aerobic-rocknroll taneční soutěži. Trapné poznámky společně s umělým smíchem na konci hlavních zpráv, někdy mám pocit že za kamerou musí stát klauni, nebo že si na konci vždy stáhnou kalhoty nebo co. Animace, ách ty animace. Jak pro debily (klidně k tomu můžou pouštět osmibitovou muziku z PacMana). Dále to rádoby moderna písmo přes půl obrazovky, kdy přijdete o většinu obrazu... kdyby si ti debilové aspoň dali bacha na splynutí pozadí s písmem kdy nejde přečíst nic. Předávání květinek, nalíčeným květinkám v čele s Borhyovou. Ten její Cartoon Network animácký úsměv ve stylu BugsBunny dokáže zákonitě zkazit celej večer. K úrovni informací se nebudu vyjadřovat. Zajímavost: Všimněte si, že kdykoli je v Novinách zveřejněna nějaká vyšší peněžitá částka, může jít o nějaký dluh, odměny poslanců apod., reportéři se nám danou hodnotu snaží přiblížit vhodným přepočtem například na nové Octavie, Tatranky, piva či jiné běžné produkty. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem nikdy neměl v úmyslu tuto píčovinu hodnotit, poněvadž se mírně řečeno štítím bandy bezmozků, kteří si představují seriózní novinařinu tak, že na úvod dají reportáž o maličké Eržice, které bílý kurvy rozdupaly čórovanej ajfoun napadrť a během srdceryvný písničky vám přes třičtvrtě obrazovky vylepí číslo účtu, uprostřed vyzkouší dotovanej experiment o tom, co nečekaného se stane s vodou v minusových mrazech a nakonec vám pustí radostnou zprávu typu "zraněnému jezevčíkovi se narodilo dvaadvacet štěňátek, o které se stará slepá panda". Jaké ale bylo moje překvapení, když jsem nedávno prolézal web o prudkých jedech a narazil jsem na reportáž Ládi Hrušky a jeho novou rubriku Levně a chutně, kde tento debil s grácií sobě vlastní brilantně konkuruje mistrovi ve výrobě chemických zbraní, Jiříkovi Babicemu, kterého z prdele vysrala stejná televizní stanice! Když jsem viděl, jak Láďa připravoval chipsy z odporných kuřecích kůžiček a pak tuto sračku, kterou bych se styděl otrávit i krysy, prezentoval jako své kulinářské veledílo, poblil jsem nemilosrdně všechno v okruhu dvou metrů, což byl laptop, stůl s večeří a nicnetušící dítě. A jelikož není možné, aby se výše IQ pohybovala v záporných hodnotách, jsem přesvědčený, že pan Hruška nám vědomě dělá z nesvéprávných vrahy a pomaličku připravuje genocidu v přímém přenosu. Někdo by měl zakročit! ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Tyhle zprávy nemají nic se zprávami společného . Uvidíte třeba první paterčata v česku recepty Ládi Hrušky a všelijaké blbosti nesouvislé se zprávy . Kdysi tyhle zprávy i ušly , ale rok od roku to jde čím dál více do sraček . Nové studio sice vypadá hezky jenže informační úroven je takřka nulová a navíc často i nepřesná . ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerná dramaturgie, diletantismus, idiotské reportáže z okurkových sezón, zhovadilá snaha o drama za každou cenu (akční hudba k záběrům havarovaného autobusu), hyenismus. Kdo se na tohle dívá, je pro mě podobná troska jako autoři téhle mrdky (uf, v práci to takhle přímo říct nemůžu). (849.) ()

fleker 

všechny recenze uživatele

soukroma lekce agresivní uprimnosti aneb nerušit když nemám potřebnou hladinu cukru v krvi.......to sem se zas jednou koukal ve společnosti na "Půlhodinku s mulatem"....a opět se potvrdilo že člověk by si měl vlastní názory nechávat pro sebe....----f----wau...dvě vteřiny nepozornosti a z kluka je zmetek ----J----co to dávaj? ----f----...áale Chlapec a sekačka, fejs tů fejs, víš? ..pápá noho,,a pozdravuj vlaštovky.....----J----jak to můžeš říct...vďyť je to ještě dítě...né nějaká věc,ale člověk proboha...... nemůžeš se k lidem chovat jak k ňějaký televizi nebo co ...----f----"drž hubu nebo tě přepnu na dvojku" ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)
  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)

Reklama

Reklama