Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Před listopadem osmdesát devět jsme mohli denně zvědět, co se zase naší socialistické vlasti povedlo. Po listopadu osmdesát devět můžeme na Nově denně zvědět, co všechno se zase v naší svobodné zemi posralo. Reportáž o důkazu toho, že se voda při 0°C mění na led, a reportáž o kořenovém vězni ve stylu 127 hodin mě naprosto položila. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Televizní hovnoviny... to zírám, co všechno tady jde hodnotit :-/. Dříve bych ještě hvězdičku ubrala, ale nějak se stalo, že zprávy ČT1 postupně sklouzly na stejnou podúroveň, solidárně tedy podaruju všechna zpravodajství totožnou nadílkou dvou podprůměrných hvězdiček za blbé vtípky, přebrepty, uchechtávání, skákání si do řeči a tendenční reportáže - leckdy celkem o hovnu, soudruhu Bláho... 30% EDIT: Serou mě denní minizprávy a veledlouhá zpravodajství ve večerních hodinách, kdy by člověk (tedy já) radši čuměl na filmy a seriály. Dvě hvězdičky ponechám pouze s ohledem na fakt, že oproti přizdisráčsky politicky korektní a multikulturní ČT na Nově občas zazní etnicita pachatelů trestných činů. Také srandovní animace jsou tomu přizpůsobeny a po obrazovce toporně pobíhají tlupy mizerně animovaných morgošů, páchajících násilí či zlodějnu. Za to palec nahoru, jen ať každý slyší a vidí, co jsou ti "diskriminovaní chudáčci" zač! ()

Reklama

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň jedno rozčtvrcené či jinak umučené zvíře denně, aspoň jedno týrané či sexuálně zneužívané dítě, přepadený či podvedený senior nebo jiný bezbranný tvor. Zkrátka diváku, jsi dobytek a gauner. A pokud ne, boj se ve dne v noci, protože takoví jsou všichni ostatní. Tedy kromě našich dokonalých politiků, zejména těch, co nám zrovna vládnou. Jděte se vycpat, TV Novo! ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Televize Nova a její neskutečné bludy. Kdyby tam řekli, že je hovno sladký, tak to každý zkusí.... Celou dobu ukazují nehody, jak lidé trpí, kdo kde koho zabraždil, pak kolik naši politici dostávají peněz z nás, kolik kde utratili, kdo kde koho podělal a o kolik. A v závěru to dokončí srdcervoucí atmosférou v podobě reportáže o miloučkých zvířátkách nebo něčeho podobného. To proto, aby vám po tom mozkovém výplachu z těch vražd a násilí, jak je svět okolo vás tak krutý, nebylo uplně na sebevraždu. Jo a nezapomeňte se ještě podívat na podrobnosti, protože ty najdete jako vždy na tn.cz. Hotová trapárná. Neobjektivní. Překroucený snad každý bod ve zpravodajství. Reportéří děsně monotóní. Každej z nich snad dostává nějakou židopříručku, podle které každý chytá ten debilní tón. To slyším a otevírá se mi kudla v kapse. Jeden můj velmi dobrý přítel řekl, že média maji 3 typy zpráv. Pravdivé - To je datum a čas. Teoretické - To je počasí. A lži - to je ten zbytek co tam melou. Spíše propagandistické. Jasná amerikanizace ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Co všechno jsou Televizní noviny. Pořad pro čtenáře blesku, pro hledače senzací, pro občany s nulovou hloubkou emoční roviny normálního života, pro ty, kteří se raději nechají oblbnout senzační lží, než aby získali nějaký seriozní nebo fundovaný pohled na věc. Jedna velká reklama na mediální kolos zvaný NOVA. Půlhodinka s mulatem aneb 30 minut trapasů v přímém přenosu. Pocity jsou smíšené. Nevím, jestli mám u toho nadávat nebo se rezignovaně smát. Pořad, který v sobě skrývá jednu velkou reklamu na NOVU. V poslední době pořad s největšími technickými nedostatky (vypadávající zvuk, špatná koordinace doprovodných videí k reportážím, neexistující spojení, hluchá místa, přežblepty, dezinformace a přemíra videí 240p z YOUTUBE, což na stopalcové televizi prostě vadí). Kýčovitá upřímnost k divákovi - hlupákovi, přemrštěná veselost a taková jako rodinná sehranost moderátorů, co by nejraději diktovali, jak se dělají zprávy v prime time. Časté změny moderátorů z důvodů nějakých personálních čistek nebo bulvárního tlaku, vše na způsob: Enyky, benyky, kliky, hec, chytni negra za palec. A když pouští, nech ho bejt, černá barva nejde smejt. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)
  • Dne 4. února 2024 se k oslavám k 30. výročí TV Nova Televizní noviny odvysílaly v přesné kopii studia, kde poprvé začalo vysílání TV Nova, tedy 4. února 1994. (DominatorCZ)
  • Krom každodenního vysílání je vysílán i Silvestrovský speciál pod názvem Silvestrovské Televizní noviny. (fabecc1222)

Reklama

Reklama