Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Prvně o mnou prvně objeveném pořadu tohoto typu na ČSFD - chápu, že pokrok se nedá zastavit a že třeba taková IMDB má ve svém portfoliu úplně všechno (filmy, seriály, hry, hudbu, ocenění, speciální kolonku "As Him/Herself" anebo provázanost s nákupními servery. Ovšem dle mého názoru všeho moc škodí. Za cenu univerzálnosti se tato "zpravodajská" (podobně jako Novinky.cz) relace dostala na stejnou příčku jako spousta kvalitních seriálů. Co do samotného obsahu Televizních novin - ne, ono vlastně ani není co hodnotit - barevná manipulace s pěknými lidmi, kdy jedna uměle špatná zpráva střídá uměle dobrou druhou. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Co vše my vadí na televizních novinách: 1. 25 minut černé kroniky (nejmíň) 2. Babicův bratr (Láďa Hruška, jestli víte o koho jde) 3. Zbytek zpráv (1 a půl minuty) je vždy naprosto nezajímavá zpráva. 4. Borhyová 5.Koranteng 6. Celý zbytek moderátorského týmu 7. Doporučování ordinace v růžové zahradě. A spousta dalších důvodů. P.S: A to jsem svůj komentář ještě cenzuroval ! ()

Reklama

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi obdivuji ty reportéry/zpravodajce a hlasatele, ono vyžívat se v násilí a v lidském neštěstí, to chce opravdu kuráž. Neni nad to když nafouknu nějakou blbost a nebyli by to zprávy, kdyby osmkrát nezmínili kolik lidí umřelo, opravdu v něčem takovém se vyžívat, to je hyenismus těžkého formátu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nosem udělaná díra do obrazovky, jak ho člověk strká do výstřihu Borhyové, běloskvoucí úsměv čokoládového fešáka Reye a na konci jako malý důkaz toho, že svět přeci jen není tak zlý - malé hrošátko dovádějící s opuštěným štěňátkem. Kdyby nebyl zbytek jen černá kronika, dementní zpravodajství o arogantních politicích, šťavnaté pikantnosti a tahání osob z trosek po zemětřesení za doprovodu srdceryvné hudby, dalo by se na to možná i dívat. Komerční televize zkrátka musejí dělat takové zpravodajství, které se umí průměrnému občanu (rozuměj Novákovi) prodat a pak už jen záleží na formě, jakou zvolí. Tato je bohužel populisticky tragikomická.. Vždycky mě fascinoval moment, kdy investigativní reportér položil někomu u pootevřených bytových dveří otázku ve stylu: „Vašeho syna včera znásilnili v parku, můžete se k tomu vyjádřit?“ a dveře se zprudka zavřely. Tohle chce přece český národ vidět a komu se to nelíbí, může přepnout na CNN. No nemám pravdu, Vladimíre..? ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Odpad bohužel dáti nemůžu, byť se plně shoduji s komentářem Radka99. Ta jedna, vypelichaná a upocená hvězda je za to, že mě kýčovitost a debilita těchto ,,zrpáv" občas, patrně nechtěně, ukrutně rozchechtá. Osobně naprosto miluji ony regionální týpky, které učil rétorice přinejlepším strýček Jedlička, jak stojí třicet hodin po odehrání čehokoliv na místě a s výrazem defekujícího bernardýna ze sebe vyrážejí slova. Nesouvislá, nepřesná, afektovaná a zbytečná slova, kterými se snaží kdejaký pšouk nafouknout do velikosti jaderného konfliktu minimálně čtyř velmocí. Dovolím si ještě upozornit na časovou posloupnost, kterou zprávám dodává vynikající dramaturg. Paní Iva si koupila cvičítko, a zlá zásilková firma jí ty prachy prostě nevrátí. Pozor na ně, národe. V parlamentu se odhlasoval zákon, na jehož popud chcípnou důchodci hlady. Zhulený občan Dobříše viděl UFO...počkejte si, co nám na to řekla NASA. Zřítilo se létátko s dvěmi sty lidmi na palubě, všichni otrčili. Kůrkovi mají krásná štěňátka, hele jak blinkají přes bort pidiboudičky, rozmilé. V Indonésii se utopilo pět set místňáků z děravého trajektu...A za vším upoutávka na tn.cz, metastázi tohoto nádoru. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Dne 4. února 2024 se k oslavám k 30. výročí TV Nova Televizní noviny odvysílaly v přesné kopii studia, kde poprvé začalo vysílání TV Nova, tedy 4. února 1994. (DominatorCZ)
  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)
  • Krom každodenního vysílání je vysílán i Silvestrovský speciál pod názvem Silvestrovské Televizní noviny. (fabecc1222)

Reklama

Reklama