Reklama

Reklama

Na ospalém předměstí mezi rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod ním je obrovský tajný úkryt. Žije tam Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Obklopuje se armádou uličnických a zlomyslných mimoňů. Gru chce ale získat slávu i uznání své přehnaně kritické matky. Naplánuje, že ukradne Měsíc. Na cestě k cíli mu stojí spousta překážek, zejména jeho konkurent Vektor, syn šéfa Banky Zla. K tomu, aby jej překonal, potřebuje Gru pomoc tří děvčátek ze sirotčince. Jenže s nimi přichází ještě víc problémů. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 040)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příběh strašlivého padoucha, který již od dětství touží po tom dostat se na měsíc. Když však nějaký neznámý padoušský konkurent uloupil pyramidu a zaplnil tak stránky všech novin a televizních obrazovek, nastal čas provést jiný velmi smělý plán. Loupež měsíce pomocí zmenšovacího paprsku. Aby se ale k onomu paprskometu dostal, potřebuje do plánu zahrnout tři malé holčičky, se kterými se vše stává ještě zajímavější a dobrodružnější.. Tolik různých věcí, které mne nadchly. Především malí žlutí mužíčci, kteří mají patrně jen dvě kalorie - mimoňové. Dále tři malé holčičky, které jsou velmi zábavné a roztomilé, a hlavně spousta vtipných scén, které mne trhaly na malé kousky, jak jsem se smál. Výborná komedie pro malé i velké. 90% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

PAČKU. Slovo infantilní bych nahradil "roztomile dětským" a přidal bych ... dojemný. Supr špionská hudba a v neposlední řadě vynikající Jiří Lábus v hlavní roli českého znění. Jo a potom to 3D. První film, který jsem viděl ve 3D. A po letech zvyšuju hodnocení o hvězdičku, prožitek z filmu je ještě intenzivnější, i bez 3D. Vždyť jsem to říkal. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodova zabavna kravinka, s misty lehce infantilnim humorem, hlavne diky bande poskoku, ktery vypadaj jak maly banani. V druhy pulce to sice na muj vkus az zbytecne moc tlaci na tu udobrovaci, dojemnou notu, kde se pan zaporak spis zajima o tri holky, ale i presto to vetsinu casu dokaze bez nejakyho poucovani bavit. Zadnej poradnej pribeh tu vlastne neni, proste takovy saskovani nekolika zaporaku s jejich hi-tech hracickama a zbranema, povedena animace, prijemnej dabing a superhrdinska hudba. Takze o nejakej animak roku se fakt nejedna, ale bavil sem se dobre. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Já, papouch, je převelice sladká animálna. Tvůrčí kolektiv, nebrzděn trapnou zákonitostí fyzična, popustil uzdičky svým fantasiím a roztomile si zaprýštil. Pohledný ústředník sice nedotáhl vztah s trojicí preadolescentek do očekávaného GRUppensexu, ale neva, dvojka to snad dožene. Krajně vhodné pro pobavení harantů i jejich uondaných konstruktérů, kteří sice nadávají na otravnost oněch pidizjebíků, tím však střílí do vlastních řad, neboť ontogeneze rekapituluje fylogenezi, jak víme již dávno všichni my, nekompromisní eugenici. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

V podstatě z toho mám naprosto identické pocity, jako z Monsters vs. Aliens. Jenomže MvA byli více do sci-fi, kdežto tady se hraje spíše na gagy nabitou ztřeštěnost, která má viditelně zaujmout větší počet mladších, než dospělejších diváků. Tedy ne, že by Monstra versus Vetřelci nebyli pro děti, jenom se mi prostě líbili víc. Jako veliké plus počítám krátký film o minionech (BA-NA-NA!) a doufám, že se ještě někdy v budoucnu těchto roztomilých prťousků dočkáme. Časem by se všichni mohli objevit ve společném filmu třebas s tučnáky z Madagaskaru a Scratem z Doby ledové. Dokáže si někdo představit tu výbušnou akci :-)? ()

Galerie (107)

Zajímavosti (46)

  • Na diskotéce vidíme nápis "Gru-ray disc" - zřejmě parodii na "Blu-ray disc" s odkazem na hlavní postavu příběhu (Steve Carell). (NGP)
  • Když jde Gru (Steve Carrell) do banky, je pod nápisem "Bank of Evil" vidět "Dříve Lehman Brothers", což byla významná americká banka, kterou několik let před premiérou filmu zlikvidoval především odliv klientů po odhalení jejích nečistých praktik. Její konec byl označen za největší bankrot v amerických dějinách. (Valkyria)

Související novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama