Reklama

Reklama

Na ospalém předměstí mezi rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod ním je obrovský tajný úkryt. Žije tam Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Obklopuje se armádou uličnických a zlomyslných mimoňů. Gru chce ale získat slávu i uznání své přehnaně kritické matky. Naplánuje, že ukradne Měsíc. Na cestě k cíli mu stojí spousta překážek, zejména jeho konkurent Vektor, syn šéfa Banky Zla. K tomu, aby jej překonal, potřebuje Gru pomoc tří děvčátek ze sirotčince. Jenže s nimi přichází ještě víc problémů. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 040)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Podle mě za úspěchem každýho animáku většinou stojí jedna postavička, která film táhne. A nemusí to být ani postavička hlavní. A tady tomu není jinak. Stejně jako v mým nejoblíbenějším animáku Příšerky s.r.o je tahounem malá Boo. Tak tady je tahounem malá Ágnes. Její roztomilost prostě zabíjí. Jeden z těch povedenějších animáků na který se s dcerou vždycky rád podívám. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků, které jsem v poslední době viděla, i přesto mě to ale nenadchlo tolik jak jsem čekala, potom co jsem kolem sebe slyšela za chválu. Minions byli totálně úžasně dokonalý, taky chci jednoho. Musím pochválit a vyzdvihnout výborný soundtrack (v čele s titulní písničkou od Pharrella Williamse). Vtipná zápletka, společně s úžasnou malou holčičkou a jejíma jednorožcema, snad jen ten doják bych na konci mít nemusela (ale dobře no, je to pro děti). A asi nejlepší scéna - parkování. 4* ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Nechala jsem se přesvědčit, že Padoucha musím vidět, protože se mi to bude líbit a budu se u toho náramně bavit. Jedna postava tam je mi prý hodně podobná. Já důvěřivá podlehla a film si opatřila. Podlehla jsem přesvědčování přes intuitivní odpor k těm pinožícím se poskakujícím žlutým nesmyslům vydávajícím divné zvuky a tupě se hihňajícím. Jedna postava mi tam je skutečně podobná. Je to ta, co se chová rozumně, racionálně a trapně se nepitvoří (ne, není to ten pes). Ty oživlé křupky vydávající pištivé zvuky mě neskutečně sraly, zlý matfyzák křísil k životu moje dávno pohřbená traumata z mládí a dobře jsem se u filmu bavila jen ve chvílích, kdy jsem se odcházela podívat, co se děje za okýnkem mé automatické pračky. Lidský masochismus je nekonečný. Schválně, jestli je druhý díl jenom stejně blbý, nebo jestli se podařilo vytvořit zhůvěřilost ještě větší. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nebylo to pixarovsky dokonalé (především tedy chyběl lepší příběh), přesto jsem se u Despicable me poměrně oddychově bavil a věřím, že s originálním dabingem by to bylo ještě o chloupek lepší. Minioni jsou parádní postavičky, které by si možná zasloužily větší prostor v nějakém krátkometrážním seriálu.. pět minut denně bych si klidně dopřál. :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný animák s výrazným emocionálnym nábojom (hlavne na konci) a peknou myšlienkou, že na zmenu k lepšiemu nie je nikdy neskoro. Dejová linka dokáže zaujať aj dospelého diváka, je tu i veľa humoru a perfektný "teplákový" záporák. No a mimoni si okamžite moje dievčatá získali, už dávno som neregistroval tak milučké animované postavičky. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (46)

  • Gru (Steve Carell) a ředitel banky zamíří zmenšovací paprsek na gauč, který je přesně kolmo na televizi, přestože v předchozím záběru jej Gru otočil vůči televizi o 180°. (chleba24)
  • Poté, co Gru (Steve Carell) zútulní holkám pokojíček, můžeme si na stěnách všimnout obrazů, které jako padouch ukradl: Monu Lisu od Leonarda Da Vinciho a "Hvězdnou noc" od Vincenta van Gogha (která je opřená o zeď). (Valkyria)

Související novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama