Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

:) Tak tohle bylo hezké...Zprvu to k mému zděšení vypadalo jako další supernásilný film,co si chce hrát na jakožerealitu ale naštěstí se to v průběhu děje všechno pěkně usadilo a nakonec to je prostě dobrá zábava u které mi občas tak něják zalechtalo v kulkách :) ,která je docela napínavá a vůbec je to celé taková rozverně laškovní hra s divákem :) ..K dokonalosti tomu něco chybí-něco co nedokážu blíže specifikovat ale na plný počet rudých hvězd to prostě není.........Za mě=zasloužených 70% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

První rande, prstování, klasická hudba, uříznuté koule, romantická láska, střevní lanoví, Puccini a smrduté podpaždí.. Torture porno bez vývoje, splatter bez invence. Všechen ten perverzní sadismus a sexuální násilí možná bylo ve scénáři obohaceno o hlubokou myšlenku a druhý plán, ale to by nesměly být dotyčné stránky slepeny Shiraishiho spermatem. Na druhou stranu podobné grotesky vítám, protože jako se většina pedofilů ukájí doma na internetu, můžou snímky tohoto ražení uspokojit potřeby malých domácích saďourků, co pak lépe odolají touze uspat souseda chloroformem a ve sklepě mu rezavými nůžkami na živý plot ustřihnout bradavky.. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Japonská variace na "Hostel", kde jde opravdu jen a jen o násilí. Rozhodně mi ve filmu nevadí krev a k hororu násilí určitě patří ale vadí mi, když je samoúčelné. Celý film je jen o mučení mladého páru. Takže více než hodinu sledujete jak někdo, někomu, něco řeže, trhá, přitlouká, zapichuje, vypichuje, stříhá a ... honí. Pro účely filmu jsou navíc "hrdinové" trochu nesmrtelný a očividně jim moc nevadí, že jim někdo vypíchl oko nebo uřízl ruku a překvapivě jim nevadí ani vyndaný střeva. Co mám k tomu říct je to prostě pí*ovina. ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní sračka, která je filmařsky zcela nicotná. Lidi, kteří takové filmy přivádí na svět, nejsou podle mě normální (to samé podle mě platí o těch, komu se líbí na to koukat - přitom kdybyste je postavili ke klasické české zabijačce, tak to s nimi určitě sekne). Dementní zvrácenost, kterou si někdo realizoval svoje úchylné fantazie, a neměl k tomu ani dost kuráže, aby v tom filmu skutečně něco ukázal nebo si dal aspoň záležet, aby to vypadalo realisticky - celá ta řezničina působí strašně fušérsky, protože kamera v klíčových momentech uhne nebo zabírá něco jiného, a když už je tam něco vidět, tak je to udělané tak amatérsky nevěrohodně, až je to k smíchu. Čistý odpad. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skvelý krvák. Dejovo o ničom, ale o dej ani veľmi nešlo, vlastne šlo len o prehliadku brutality, ktorá bola natočená na výbornú. Takže film jednoznačne splnil svoj účel. A mimochodom: Kto na to nemá žalúdok, nech to nepozerá. Najradšej by som nakopal do zadku somárov, ktorí dobre vedia, čo ich vo filme čaká, a aj napriek tomu film pozerajú, a to len preto, aby sa potom mohli robiť dôležitými a urážať ostatných, že sú úchyláci a podobne... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • První země, ve které byl film zakázán, je Velká Británie. Dále byl zakázan také v Norsku. (Vojtino)
  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)

Reklama

Reklama