Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa hovorí - SILA! Film, ktorý bol natočený z jedného jediného dôvodu - ŠOKOVAŤ! Jednoducho zlepenec brutálnych scén, medzi ktorými sa vlastne nenachádza žiadny dej, ktorý by niečo posúval ďalej alebo naspäť, žiadne režisérske nápady - vlastne vôbec žiadna réžia ako taká, len zapnutá kamera nakrúcajúca explicitné násilie. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Že by tohle laciné japonské torture porno zadupávalo Hostely a spol. do země, to říct nelze (však jsme mimo jiné "nejpikantnějších" detailů v podstatě ušetřeni), ale několik scén, třeba u konce a především sekvence v "zotavovně" přidávají Grotesque zvláštní bizarně-humorný rozměr, že nemám koule označit film za tupou srágoru. Ne, že bych je měl provrtané hřebíky... :) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ked som videl tento film pred rokmi, tak viem, že sa mi nejako nepáčil a čakal som čo poviem po opätovnom zhliadnutí. Príbeh tento film nemá, len čisté nefalšované explicitné násilie. Všetko tu už bolo a aj lepšie spracované. Poslednej dobe holdujem Japonským exploitationom, ale tento ma nezasiahol, lebo príbeh tvorí minimálne polovicu filmu a tu prakticky nebol. Je tu aj naivita zo strany týraného páru. Je to neskutočný masaker, ešte teraz ma boli prirodzenie. Za tu lietajúcu hlavu, ktorá si poslednýkrát zahryzla do krku, dávam o jednu hviezdu na vyše, lebo to ma naozaj pobavilo. ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní sračka, která je filmařsky zcela nicotná. Lidi, kteří takové filmy přivádí na svět, nejsou podle mě normální (to samé podle mě platí o těch, komu se líbí na to koukat - přitom kdybyste je postavili ke klasické české zabijačce, tak to s nimi určitě sekne). Dementní zvrácenost, kterou si někdo realizoval svoje úchylné fantazie, a neměl k tomu ani dost kuráže, aby v tom filmu skutečně něco ukázal nebo si dal aspoň záležet, aby to vypadalo realisticky - celá ta řezničina působí strašně fušérsky, protože kamera v klíčových momentech uhne nebo zabírá něco jiného, a když už je tam něco vidět, tak je to udělané tak amatérsky nevěrohodně, až je to k smíchu. Čistý odpad. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Režisér strašidelného snímku Noroi, což byla povedená pseudodokumentární duchařina, se tentokrát vypravil do vod snuffu a exploitationu, aby diváka už neděsil, ale přimo zhnusil. A bohužel taky nudil. Celý film sledujeme tři postavy, úchylného doktora a jeho dvě oběti, kterým udělá sexuálně dobře, aby je vzápětí na to fyzicky mučil, psychicky odrovnal, a rozřezal na malý kousky. Zní to dobře, ale ve skutečnosti to taková sranda není. Má to pár gore záběrů, neestetickou brutalitu, ale spousta toho jde mimo kameru. A do toho nešťastně vybraná dvojice trpících, jejichž osud mi byl jaksi u prdele. Grotesque se námětem blíží příbuznému The Butcher, ten si mě však získal svou syrovostí a pocitem autenticity, což tady bohužel úplně chybí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)
  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)
  • První země, ve které byl film zakázán, je Velká Británie. Dále byl zakázan také v Norsku. (Vojtino)

Reklama

Reklama