Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který líčí události, které se odehrávají v Dominikánské republice těsně před začátkem filmu "Rychlí a zběsilí". (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Čtvrthodina popisující dění před čtvrtým dílem Rychle a zběsile. Pravda, nevím, co tím chtěl Vin Diesel říct, protože se tam nic neděje, jen se seznámíme s pár postavami a jsme svědky, jak si Dom s Letty den před akcí užívají společné chvíle. Nicméně to má tu správnou dominikánskou atmosféru, dobrou hudbu a nějakým způsobem nám Los Bandoleros uvedou čtverku. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Prakticky nic neříkající předfilm k návratu těch pravých rychlých a zběsilých. Vin Diesel jako režisér obstál. Záběry a pohledy kamer jsou zajímavé, střih slušný. Avšak jako scénárista zcela pohořel. Celých 20 minut se dalo shrnout do 3 minutového úvodu, který klidně mohl běžet před filmem v kinech. Ze všeho nejzajímavější je určitě Michelle Rodriguez v plavkách a pohled na Diesela, kterak si zvesela užívá natáčení a oblizování od překrásné agresorky... 2* ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuto vypln pred stvrtym dielom som videl teraz prvykrat a musim povedat, ze mi vôbec nechybala, lebo som sa nedozvedel nic nove. To ze to nebude akcne som cakal, ale ze tam dostanu velky priestor moje neoblubene postavy ako je nenazrany Han som necakal. Ale to je asi prihodne. V celom tom kratase sa len keca o rodine a žerie. Akurat zaverecna romanticka pätminutovka je celkom prijemna. Ale ani kvôli nej nestoji za to vidiet tento kraťas a to aj ked ste velký fanusikovia serie. 3/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn, na to, že je to svojim spôsobom úplne zbytočné... Vina Diesela nepoznám osobne, ale pôsobí na mňa dojmom správneho chlapíka a talentovaného umelca, ktorý je zaujímavý v komerčných látkach (ČIERNOČIERNA TMA), nekomerčných (FLÁKAČI, DOKÁŽTE MI VINU), ako kameraman (ZACHRÁŇTE VOJAKA RYANA), scenárista, producent i režisér. Ako posledne menovaný do svojej nepočetnej filmografie pripísal v roku 2009 dvadsaťminútovku LOS BANDOLEROS (okrem réžie a hlavnej úlohy tiež napísal scenár), ktorá predchádza udalostiam z hitu RÝCHLI A ZBESILÍ (2009). Okrem toho, že je sympatické ho znova vidieť v akcii (pretože svojou charizmatickou „dospelou“ charizmou konečne vnáša do hlúpej tínedžerskej brm-brm série kus vážnosti), poteší i horúca atmosféra divoko nasnímanej Dominikánskej republiky. Na YouTube prvých desať minút tu: http://www.youtube.com/watch?v=uJ_H-DGOpYQ&feature=related a zvyšná desiatka tamto: http://www.youtube.com/watch?v=NBKcRMQvEzs&NR=1&feature=fvwp . ()

chnapo1 

všechny recenze uživatele

Film mal uviesť udalosti pred 4. dielom ale svoju úlohu splnil len napoly. (spoiler) Zobrazil síce, čo sa stalo s tímom po prvom dieli a čo robili jeho členovia, ale nijako neobjasnil to, prečo dobrí priatelia Brian a Roman, ktorí spolu v druhom dieli založili biznis v Miami, sa rozdelili, Brian sa vrátil do LA a dostal k FBI. Preto dávam 70%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama