Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který líčí události, které se odehrávají v Dominikánské republice těsně před začátkem filmu "Rychlí a zběsilí". (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Norino12 

všechny recenze uživatele

Krátka scénka, ktorá rozpráva o udalostiach pred začiatkom filmu Rýchlí a Zbesilí. Musím však skonštatovať, že ide celkovo o najslabší kúsok, ktorý spadá pod sériu Rýchlo a Zbesilo. Moje plus patrí určite mojej obľúbenej hudbe a lokalite. Nič extra ale nečakajte a pozrite si to len vtedy ak už ste videli všetky časti FF a ste jeho fanúšikom. Inak Vás čaká asi ešte väčšie sklamanie. 2/5 ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu moc nepovedlo. Bohužel. I když je to krátký tak to nudí. Jedinej klad je, že je vidět jak se tým ze začátku čtyřky dal dohromady. Jediný co mně trochu bavilo byla poslední scéna s Domem a Letty. Ty dvě postavy jsem si dost oblíbil. Za ně a za to že Rychlou a zběsilou sérii mam rád dávam 1*. O dost slabší než starší F&F minifilm Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious. ()

Reklama

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

Právě proto, že je tak civilní, krátký a až skoro dokumentárně pojatý, je tento malý snímeček unikátním skvostem v Dieselově filmografii. Je vidět, že si tady dělal prostě, co chtěl, ale vystřihl si svobodu svým osobitým způsobem: záběry do ponurého tmavého vězení, kde dlí dlí vyvrženci velkoměsta, špinavé ulice panamské metropole, kde se umí pohybovat jen našinec, a do toho přijíždí Han, který zázrakem obživl po očividné smrtelné autohavárce v třetím díle, který se odehrával v Tokiu. Potkává Dominika, balí opět jednu jeho přítelkyni, zatímco šéf dohaduje nějakou velkou akci. A najednou přichází Letty v podání stále šarmantní Michelle Rodriguezové. Popadne Diesela a už se vezou po hlavní silnici někam k moři, kde prožívají romantiku, hovoří, líbají se, padají se smíchem do vody. A film končí. Je to pouhá sekvence obrazů, ale nic jiného jsem ani nečekal, o to více se mi tenhle krátký panamský výlet líbil a dal bych si ho klidně i více, kdyby se Diesel rozhodl točit ze života v Panamě. Je to velmi příjemně realistické a autentické a možná to takhle prostě sám šéf chtěl. Zatímco si ve velkých filmech užívá před kamerou, tady stál i za a dal do kupy vše, co potřeboval. Díky moc za to! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jako předfilm Rychlých a zběsilých 4 no proč ne? Je to asi tak, jako když před hlavním pixarovským trhákem máme krátkou animovanou jednohubku. Buď se povede nebo ne. Tento kratičký snímek je tak něco mezi tím - když ho neuvidíme, nic se nestane, pokud ano, příjemně nás navodí na jakýkoli díl série Rychle a zběsile. Poklidných 20 minut, ve kterých vlastně absolutně o nic nejde. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

akokolvek je prijemne zasa vidiet par znamych tvari zo serie F&F, tak musim povedat, ze toto bolo uplne zbytocne a nudne... nic sa tam nedialo a Vin Diesel ako "milujuci a problemy riesiaci" clovek sa mi takto akosi nehodi do koncepcie fast and furious... no nic... aspon sme videli peknu prirodu... 5/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama