Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Cyrus mi přišel více než komedie jako romantické (romanticko-psychologické) drama, protože scén, u nichž bych se smál, nebylo mnoho. Každopádně jde o celkem poutavý - leč snadno předvídatelný - příběh, kde potěší skutečnost, že hlavními aktéry nejsou obligátně mladí lidé, popř. adolescenti. Občas není špatné se podívat i na rozvíjející se vztah starších lidí. Z hlediska psychologie poměrně poutavý a pochopitelný snímek pro nenáročného diváka. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobré obsadenie, priemerná komédia. Pri účasti J. Hilla som akosi očakával viac humoru, preto je jeho postava ufňukaného maminho maznáčika trochu sklamaním. Dalo sa z toho vyťažiť oveľa viac. Na druhej strane humorom prekvapil J. C. Reilly a na svoj vek dobrým vzhľadom Marisa Tomei. Inak film tesne za tri. Na jedno pozretie. 50%. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pozitivně mě překvapila Marisa Tomei, která měla šmrnc a působila po celou dobu velice příjemně. Naopak z Jonaha Hilla se mi tady zvedal kufr a na Reillyho jsem v duchu křičel, aby ho už nějak uzemnil, protože byl vyloženě na pěst. Pár humorných záblesků se tu sice objevilo, ale jako komedii bych to snad ani neoznačoval. Navíc hudební i vizuální stránka stály dost za prd. U mě se to v žádném případě nemohlo dostat na víc než 60 %. Oblíbená část- Johnovo rozesmání Molly v posteli v noci po odchodu syna ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení naznačuje, že na tenhle film se nedá koukat. To ale není pravda. Má všechny atributy dobrého filmu. Herce, příběh i zpracování. Jediné, co mu lze vyčíst, je to, že mne až tak nevzal za srdce, že není nijak novátorský. Ale co chcete v oblasti mezilidských vztahů nového vymyslet. Když si vezmu, že stupidní americké komedie tu na databázi sklízejí o 20% víc, je tenhle film úplně v pohodě. A on taky v pohodě je. Vcelku milý příběh o hledání životního prostoru dvou lidí, kterým se předchozí vztahy moc nevyvedly. A když se do toho přimotá ještě vypečený synátor, je problém nasnadě. Chvílemi vtipné, chvílemi vážné, rozhodně ne blbé. Příjemný film za 70% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Vcelku fajn začátek převálcuje rozplizlý zbytek filmu. Hodně mne bavila postava Johna, to by snad i stačilo na samostatný film a John C. Reilly by to bez problémů utáhnul. Nicméně Jonah Hill umí sakra hrát a jeho postava je sice nafackováníhodná píča, ale on se s tím popasoval hodně dobře, jen mi to kapku nesedělo ke zbytku filmu, i ta chemie tam byla taková nijaká. 6/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama