Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno je mi jasné: po tomhle si dvojku (která mě úplně minula) nikdy nepustim! Třetí Lake Placid je totiž typický produkt SyFy Channel a je na to ještě náležitě hrdý! Bez špetky humoru totiž vypráví příběh o rodině a několika dalších postav na sežrání, které utíkají před skupinou rozmazaných animovaných krokodýlů, co vyrostli díky malýmu harantovi, jenž je krmil bonbóny. Tupost všech aktérů a dokonce i krokodýlů nezná mezí. Lidé si s oblibou a dobrovolně nechávají sežrat ruce a nohy, krokodýli zase dají přednost radši půlkilu masa z marketu před 40 kg živé váhy. Taky mě sralo... ale co, sralo mě vlastně všechno, takže se nebudu namáhat. Pokud ale máte nepřátele, film jim vřele doporučte. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Po průměrné možná lehce nadprůměrné jedničce přišla dvojka, která už byla špatná a dlouho jsem se přemlouval jestli si třetí díl pustím nakonec jsem to zkusil.. Po 30 minutovém pokocháníčku jsem Lake Placid 3 smazal a odstranil, protože je to naprosto nekoukatelný béčkový film!!! Pokud chystají čtvrtý díl, už radši opravdu ne... ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Za 11 rokov svojej existéncie prešla séria Lake Placid dlhou cestou, večná škoda že smerom strmo dole. Kým svižná, zábavná a miestami aj hororová jednička z roku 1999 bola vďaka čierno-čiernym humorným zložkám vcelku prijemným relaxom, tento, už na tretí krát riedený cajrajt je poznačený vôňou žumpy. až tam sa na poli kvality prepracoval krokodíl, obývajúci kedysi čisté vody jazera. Na koniec štípku optimizmu, ešte stále to nie je také zle, aby to nemohlo byť horšie. Keď uvidím zmienku o pripravovanej štvorke, začnem sa triasť ako osika... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mnohdy se říká, že do třetice všeho dobrého, ale tady to tak nefunguje. Krokodýlové vypadají otřesně, jejich digitální zpracování trapně - stejně jako většina vizuálních efektů. Co taky čekat od společnosti SyFy, která tenhle kousek měla pod patronátem. Dějově sice film nebyl zas až tak špatný, ale tvůrci se opět nevyvarovali nelogických chyb a samotné chování postav bylo spíše k smíchu (nebo pláči), zbytečného natahování děje (kdy akci střídala nuda) a většina krvavých scén byla rovněž upravena počítačem, což bylo patrné na první pohled. Přesto všechno tenhle kousek neodsuzuji do odpadních vod, protože místy jsem se tu přece jenom i zasmál. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama