Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrný film od Syfy, je to špatné, hloupé, a ne moc krásné. Já se celkem bavil i když tentokrát jsem se občasně i nudil. Butler, Ironside jsou moc fajn herci, a dokonce i dobře hrají(a Ironside je prostě borec). A ostatní za moc nestojí. Efekty se mi zdály o něco více horší než ve dvojce, ale aspoň tohle mělo celkem spád a pár scén bylo skvělých. Můžu za sebe říct že celá serie má sestupnou kvalitu ale i tak se dost často bavím. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Pár hezkých pohledů na hezký holky bez oblečení. Stačí to alespoň na "dostatečnou"? NE! Šílená, nudná, televizní nuda. Budiž k dobru fakt, že tu mnohem víc akce a krokodýlů než ve dvojce. Otázka je, jestli je to vůbec dobře, triky jsou šílený. Jediná vtipná, možná spíš směšná, je tu Yancy Butler, ta holčina, co si objednala Van Dammea v Živým terči. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem očekával podle názvu - horor, který díky svému rozpočtu (a tedy i trikům a hercům) působí jako parodie sama na sebe. Kdo očekával cokoli jiného, je blázen. Přesto jsem se trochu zvráceným způsobem bavil a některé hlášky byly opravdu geniální (nevím, jestli cíleně). Na párty plnou lidí super film. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Béčko ne-li céčko na jedno kouknutí a zabití času. Na takové filmy se dívám jen z nouze, když nemůžu usnout. Jsou točeny na jedno brdo, takže vím, co se stane v další minutě, proto žádná velká zábava, jen se dostaví únava a to je účel dívání se. Jedna * za to, že díky těmto filmům se mi opravdu pak podaří hezky usnout. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pôvodný film "Lake Placid" bol celkom podarený béčkový horror o vraždiacom krokodílovi, ktorý vyčíňal v horskom jazere v Maine. Hlavnú úlohu stvárnil Bill Pullman. Dal som mu tri hviezdičky. V pokračovaní "Lake Placid 2" sa zmenil režisér, znížil rozpočet, krokodíl bol príšerne digitálny, scénar bol maximálne prostoduchý. Návrat ku jazeru Lake Placid bol nudný. Ohodnotil som ho jednou hviezdičkou. Tretia časť "Lake Placid 3" je na tom podobne ako dvojka. Lacná, hlúpa, nudná. * ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama