Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Jednou po mě šel nahatej transvestita s mačetou.“ Škoda, že tvůrci nenatočili tohle, místo hrdinského eposu o komplikovaném vztahu mezi člověkem v plísni a hravými ještěrkami. A co víc, tahle hysterická krokofobie už začíná být přehnaná. Každý dnes ví, že útoky na lidi jsou vždy dílem psychicky narušených jedinců, stačí se semknout, obarvit profilovku na fejsbuku na zeleno a láska zvítězí. Ostatně většina krokodýlů je mírumilovných. PŘECE! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotku zbožnujem (!). Trojka to vôbec nezačala zle. Hneď celá svorka krokodílov, partia mladých na výlete, k tomu niekoľko lovcov a Michael Ironside. Lenže je to úplna bieda. Totálne dementné konanie postáv, príšerné dialógy, smiešne a nešikovné monštrá. Slabé triky by mi až tak nevadli, ale fakt, že tvorcovia nepochopili, že pri tomto druhu filmov treba v prvom rade ukázať kozy a v druhom rade gore, to sa fakt nedá odpustiť... Pokusy o nečakané mordy vôbec nevyzneli tak, ako mali/mohli... ()

Reklama

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Po průměrné možná lehce nadprůměrné jedničce přišla dvojka, která už byla špatná a dlouho jsem se přemlouval jestli si třetí díl pustím nakonec jsem to zkusil.. Po 30 minutovém pokocháníčku jsem Lake Placid 3 smazal a odstranil, protože je to naprosto nekoukatelný béčkový film!!! Pokud chystají čtvrtý díl, už radši opravdu ne... ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je přesně ten film,u kterého si člověk říká,zda dát automaticky odpad, nebo třeba 4 hvězdy za to,že se to tvůrcům vůbec podařilo procpat na video. Odpad samozřejmě vítězí. Michael Ironside, aby mohl zaplatit činži, rád nakonec absolvoval celkovou lobotomii a podepsal ortel zmrdi. Dítě, které krmí krokodýly vakuovaným masem, ukradeným přímo z chlaďáku sámošky, kterého dabuje jedinec z ústavu pro mimořádně retardovanou mládež. A konečně krokodýl, který jakoby mi z programu malování vypadl. Dám nakonec asi 0,5 hvězdy za ty kozy...................moje hodnocení = 0,5 z 10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodnocení mě nepřekvapuje jelikož tady na csfd.cz je banda inteligentů která dává odpady i tomu když zvíře mluví jelikož je to nereálné. K filmu celá série Jezero (pokud bude ještě 4 díl klidně do něj půjde má stoupající kvalitu zatímco 1 díl byl nehorázná sračka z které se většina lidí udělala dodnes nevím proč dvojka už byl slušný masakr a nejinak je to s tímhle.) Navíc v takovýhle typech filmu nejde o logiku a ani o herecké výkony ty herci ani ten režisér si určitě pro Oskara asi nepůjdou tak bych to bral taky trochu na zřetel. P.s. druhý a třetí díl se nelíší jelikož oba točil Sy Fy Chanell :-) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama