Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Danny F. odpad!

všechny recenze uživatele

Neefektivní animace (tak jako v ostatních dílech), nepochopitelné chování postav, herecké výkony a kdybych měl pokračovat bylo by toho spousta. Vlastně celý film je jedná negativní laická zrůdnost. Bohužel strašně nudné a nepovedené. Snad už další díl nebude navzdory samotnému záběru na konci filmu. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Tento a tomuto podobné filmy sledujú iba tri kategórie divákov. Tá prvá sú nešťastníci, ktorí naletia na názov a/alebo majú primálo filmových skúseností, aby odhadli situáciu a namiesto sledovania si šli radšej uľaviť do žihľavy. Tá druhá sú otrlí diváci, ktorí podobné "klenoty" sledujú so slasťou sebe vlastnou v očakávaní, či sa z toho náhodou nevykľube ono "hriešne potešenie" zo zvratkov Halivoodoo. No a treťou skupinou sú tí, ktorí si podobné skvosty pozrú iba preto, aby si pri nich uvedomili kvalitu filmov naozaj kvalitných. Ja som štvrtá kategória. (Ale jej popis si radšej predsa len nechám pre seba.) Film samotný je tupý ako pohľad retardovaného alkoholika po ovalení budzogáňom, (asi) "krokodíly" hnusne digitálne, proste čistý odpad a strata času. Jednu hviezdičku udeľujem za približne 30-sekundovú oku lahodiaciu scénu niekde uprostred filmu. Tak schválne, či uhádneš, ktorú..? ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Události u jezírka s obrovským krokodýlem vstoupilo do třetího kola. Vlastně pardon. Do třetice všeho dobrého, takže je tu těch krokodýlů o kapánek víc. A to je na celém nadšení vše. No, ještě si na své přijde i oko pubertálního nemravy. Produkce je, stejně jako u předchozího druhého snímku, od SyFy, takže je tím řečeno vše. Pytel nelogičností a nereálných situací snad přesahují veškeré scenáristické tvůrčí schopnosti. CGI efekty tak hrozné, že i ty technické staré dobré filmové školy, jako třeba ve snímku ´Aligátor´ (1980), jsou mnohem kvalitnější. Námět opět opakuje dějovou šablonu již prvního snímku, i když nutno uznat, že určité novinky tu tentokrát jsou také. Vyznívají sice vynuceně a tím i zbytečně, ale to je fuk. Na struktuře hloupostí a kvalitní nekvality to nijak stejně nezasáhlo. Ekobizár v plné palbě, kterému je opět lepší se vyhnout. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno je mi jasné: po tomhle si dvojku (která mě úplně minula) nikdy nepustim! Třetí Lake Placid je totiž typický produkt SyFy Channel a je na to ještě náležitě hrdý! Bez špetky humoru totiž vypráví příběh o rodině a několika dalších postav na sežrání, které utíkají před skupinou rozmazaných animovaných krokodýlů, co vyrostli díky malýmu harantovi, jenž je krmil bonbóny. Tupost všech aktérů a dokonce i krokodýlů nezná mezí. Lidé si s oblibou a dobrovolně nechávají sežrat ruce a nohy, krokodýli zase dají přednost radši půlkilu masa z marketu před 40 kg živé váhy. Taky mě sralo... ale co, sralo mě vlastně všechno, takže se nebudu namáhat. Pokud ale máte nepřátele, film jim vřele doporučte. ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho zlého :-( Nesmyslný scénář. Ultrastupidní dialogy, které ani mnohdy nedávají smysl. Směšné triky. Kulhající Michael Ironside (asi dávné zranění z Hvězdné pěchoty; na druhou stranu mu dorostlka ruka...). V hlavní roli zoologa/zoofila zaskakuje "prý dýdžej" Petr Zvěřina z Vyvolených. Jednoduše velká slabota a ztráta času. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama