Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Béčko ne-li céčko na jedno kouknutí a zabití času. Na takové filmy se dívám jen z nouze, když nemůžu usnout. Jsou točeny na jedno brdo, takže vím, co se stane v další minutě, proto žádná velká zábava, jen se dostaví únava a to je účel dívání se. Jedna * za to, že díky těmto filmům se mi opravdu pak podaří hezky usnout. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Tento a tomuto podobné filmy sledujú iba tri kategórie divákov. Tá prvá sú nešťastníci, ktorí naletia na názov a/alebo majú primálo filmových skúseností, aby odhadli situáciu a namiesto sledovania si šli radšej uľaviť do žihľavy. Tá druhá sú otrlí diváci, ktorí podobné "klenoty" sledujú so slasťou sebe vlastnou v očakávaní, či sa z toho náhodou nevykľube ono "hriešne potešenie" zo zvratkov Halivoodoo. No a treťou skupinou sú tí, ktorí si podobné skvosty pozrú iba preto, aby si pri nich uvedomili kvalitu filmov naozaj kvalitných. Ja som štvrtá kategória. (Ale jej popis si radšej predsa len nechám pre seba.) Film samotný je tupý ako pohľad retardovaného alkoholika po ovalení budzogáňom, (asi) "krokodíly" hnusne digitálne, proste čistý odpad a strata času. Jednu hviezdičku udeľujem za približne 30-sekundovú oku lahodiaciu scénu niekde uprostred filmu. Tak schválne, či uhádneš, ktorú..? ()

Reklama

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je přesně ten film,u kterého si člověk říká,zda dát automaticky odpad, nebo třeba 4 hvězdy za to,že se to tvůrcům vůbec podařilo procpat na video. Odpad samozřejmě vítězí. Michael Ironside, aby mohl zaplatit činži, rád nakonec absolvoval celkovou lobotomii a podepsal ortel zmrdi. Dítě, které krmí krokodýly vakuovaným masem, ukradeným přímo z chlaďáku sámošky, kterého dabuje jedinec z ústavu pro mimořádně retardovanou mládež. A konečně krokodýl, který jakoby mi z programu malování vypadl. Dám nakonec asi 0,5 hvězdy za ty kozy...................moje hodnocení = 0,5 z 10. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Pár hezkých pohledů na hezký holky bez oblečení. Stačí to alespoň na "dostatečnou"? NE! Šílená, nudná, televizní nuda. Budiž k dobru fakt, že tu mnohem víc akce a krokodýlů než ve dvojce. Otázka je, jestli je to vůbec dobře, triky jsou šílený. Jediná vtipná, možná spíš směšná, je tu Yancy Butler, ta holčina, co si objednala Van Dammea v Živým terči. ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho zlého :-( Nesmyslný scénář. Ultrastupidní dialogy, které ani mnohdy nedávají smysl. Směšné triky. Kulhající Michael Ironside (asi dávné zranění z Hvězdné pěchoty; na druhou stranu mu dorostlka ruka...). V hlavní roli zoologa/zoofila zaskakuje "prý dýdžej" Petr Zvěřina z Vyvolených. Jednoduše velká slabota a ztráta času. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama