Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Po průměrné možná lehce nadprůměrné jedničce přišla dvojka, která už byla špatná a dlouho jsem se přemlouval jestli si třetí díl pustím nakonec jsem to zkusil.. Po 30 minutovém pokocháníčku jsem Lake Placid 3 smazal a odstranil, protože je to naprosto nekoukatelný béčkový film!!! Pokud chystají čtvrtý díl, už radši opravdu ne... ()

Reklama

Danny F. odpad!

všechny recenze uživatele

Neefektivní animace (tak jako v ostatních dílech), nepochopitelné chování postav, herecké výkony a kdybych měl pokračovat bylo by toho spousta. Vlastně celý film je jedná negativní laická zrůdnost. Bohužel strašně nudné a nepovedené. Snad už další díl nebude navzdory samotnému záběru na konci filmu. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Výtečná jednička měla herce i triky. U dvojky zbyly prachy tak akorát na krokodýla. S trojkou je poslala do prdele už i Lacoste a tak si ho museli načmárat pastelkama. Doufám, že čtyřka bude loutková! Všiml jsem si bohužel až "post-coitum", že tenhle sqost produkoval Kanál! Sy-Fy Kanál, kterým obvykle tečou ty nejhnusnější sračky. Po něčem takovém mám vždycky strašnou chuť zahrát si na svém harddisku tu výtečnou adventuru "Low level format", aby po tom nikde nezůstala ani stopa!! Přátele POZOR! Obsah psal samotný Darek Kartáč! Vím, že interpunkce a logika jednotného a množného čísla se bere až na druhém stupni a psát kvalifikované obsahy, aniž by člověk viděl film, je děsně kůl, ale přece jenom .... Dareku BRAVO! Je vidět, že už máš korektor ve Wordu téměř odladěn a nemáš tam skoro žádné gramatycké chibi !! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Béčko ne-li céčko na jedno kouknutí a zabití času. Na takové filmy se dívám jen z nouze, když nemůžu usnout. Jsou točeny na jedno brdo, takže vím, co se stane v další minutě, proto žádná velká zábava, jen se dostaví únava a to je účel dívání se. Jedna * za to, že díky těmto filmům se mi opravdu pak podaří hezky usnout. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama