Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dvojce udělil hvězdu z milosti, trojka si zaslouží minimálně dvě. WTF efekt, neboli volně přeloženo "Co to kurva bylo?", vystoupal prakticky na maximum. Hůř to sice jde, ale chtělo by to třeba podzemní poddruh krokodýl nilský krtkovitý. Obyčejné příšerně animované cosi s psíma nožičkama nemá ten správný šmrnc. Za povedenou však považuji vcelku obvyklou dávku trapnosti při pokusech účastníků natáčení, jako herce bych je opravdu neoznačoval, o položení se do svých rolí. Na šerifa z dvojky sice nemají, ale i tak jsem si užil při předstíraných údivech, straších a pláčích víc než dost. Rozhodně doporučuji všem milovníkům špatného filmu, najdete tu všechno. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Ke vší úctě k jedničce, tohle bylo dosti podprůměrné ze všech ohledů. Škoda, že jim došli prachy a krokodýla museli koupit od Disneyho. Ale zase abych jen nehanil, dalo se na to koukat a "světe div se", scénář měl vcelku i hlavu a patu. Nakonec při dnešní záplavě sra*ek v sobotu ráno na Nově či Primě, tohle byla jasná volba! A zasmál jsem se, což se mi u 4 dílu opravdu nestalo... ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Jezero 3“ je zabíjením celé série, pokračováním druhého dílu, který se o to zasloužil měrou vrchovatou. Není zde nic, co by mělo diváka zaujmout – nejsou zde zajímavé postavy, není zde dobrá zápletka, nejsou zde ani triky, které by stály za to, aby se na ně někdo vůbec podíval. Ty krokodýlové celou dobu vypadají, že se vznášejí ve vzduchu. A to, že tu nějaká holka ukáže prsa, to je opravdu málo na to, aby se na snímek dalo koukat. Zase přeprat krokodýla hasičákem, to je taky věc... ()

Danny F. odpad!

všechny recenze uživatele

Neefektivní animace (tak jako v ostatních dílech), nepochopitelné chování postav, herecké výkony a kdybych měl pokračovat bylo by toho spousta. Vlastně celý film je jedná negativní laická zrůdnost. Bohužel strašně nudné a nepovedené. Snad už další díl nebude navzdory samotnému záběru na konci filmu. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Digitální horor jak se patří. Digitální krev, digitální krokodýli a postavy tak "sympatické" že s děsem v očích zjistíte, že fandíte těm odporným digitální krokoušům, aby je všechny sežrali za deset minut, naskočily by titulky a byl by konec. Jednička byla paráda, dvojka už třela bídu s nouzí, ale trojka jí hravě překonala. Chtěl jsem zvířecí horor a dostal jsem kolosální nudu kde nejhezčí je plakát k filmu. Ach jo začínám prudce chápat, proč je Jezero 4 poslední kapitola... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama