Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle vymyslel chlap, který má až na jeden den v měsíci pořád noční a když si chce zrovna v ten jeden jediný volný den užít se svou krásnou přítelkyní, tak ta mu oznámí, že to právě dostala. Pokud chcete znát v jakým duševním rozpoložení se takový chlap těsně po tomto oznámení nachází je tento film krásnou vizitkou, pokud vás to nezajímá, rádím vám jediný, vemte nohy na ramena a utíkejte před tímhle filmem co nejdál můžete. Jednu hvězdičku za kouzlo nechtěného. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Jednou po mě šel nahatej transvestita s mačetou.“ Škoda, že tvůrci nenatočili tohle, místo hrdinského eposu o komplikovaném vztahu mezi člověkem v plísni a hravými ještěrkami. A co víc, tahle hysterická krokofobie už začíná být přehnaná. Každý dnes ví, že útoky na lidi jsou vždy dílem psychicky narušených jedinců, stačí se semknout, obarvit profilovku na fejsbuku na zeleno a láska zvítězí. Ostatně většina krokodýlů je mírumilovných. PŘECE! ()

Reklama

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná debilita, u které jsem se však náramně bavil. Neuvěřitelné, co je možné dnes všechno natočit. Jednička byla opravdu zlatá, ale tento skvost přesahuje všechny meze. Mám snad u tohoto snímku trnout hrůzou a rvát si vlasy? Nebo mám obdivovat tu úžasnou animaci, kterou by zvládli i v Bohnicích? Nejspíše asi zatleskám geniálně propracovanému scénáři... A jak by řekl pan profesor Syřiště „Ze mě si nikdo srandu dělat nebude, koukej mazat holomku, marš!“. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - V tomhle světě by jste se měli bát lidí a ne zvířat......... Trikově je to ubohé, ale neuráží a má to svůj humor. Já se prostě od začátku směju. CITÁT - Nechci slyšet nic o krokodýlech........ V jezeře něco žije a fandové prvního Jezera už od začátku vědí, co. Je to ale hladové a tak se to vydalo na lov. CITÁT - Zábava právě začíná......... Ty vezmeš nohu, já ruku a ty třeba jeho záda. Film obsahuje části ironického humoru, který byl tak specifický pro jedničku. Není to sice ono, ale stokrát lepší než dvojka. Vrcholem ironie je tento rozhovor mezi Rebou a Brettem. REBA (Yancy Butler) - Je mi tvýho kámoše líto. BRETT (Mark Evans) - Já ho nesnášel. Byl to idiot. REBA - Aha. Tak to je mi líto, že tak smrdí........ Nejhorší situace je tak okolo 50 minuty - Tady jsem ten děj někak nechápal. Krokodýl se přibližuje k lodi, ta z nějakýho podivnýho důvodu vybouchne a po krátkém střihu už je krokodýl daleko na suchém břehu a snaží se vyskočit do okna, které je osmdesát centimetrů nad povrchem. Krokodýl jako skákací pejsek, mě rozesmál svou nelogikou a naivností tvůrců příběhu. No a tady od tohoto okamžiku už příběh začne nabírat stupidnější a stupidnější děj. Strašná škoda. Z docela pěkně rozjetého příběhu se stala velmi nudná telenovela. CITÁT - Dlužím vám oficiální omluvu........ Pak už je to opravdu jen děs a hrůza v úvozovkách. Řada nesmyslných scén jedna za druhou. Krokodýlí slzy jsou na místě. CITÁT - Jen pro informaci, Mainský krokodýl už vyhynul........ ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodnocení mě nepřekvapuje jelikož tady na csfd.cz je banda inteligentů která dává odpady i tomu když zvíře mluví jelikož je to nereálné. K filmu celá série Jezero (pokud bude ještě 4 díl klidně do něj půjde má stoupající kvalitu zatímco 1 díl byl nehorázná sračka z které se většina lidí udělala dodnes nevím proč dvojka už byl slušný masakr a nejinak je to s tímhle.) Navíc v takovýhle typech filmu nejde o logiku a ani o herecké výkony ty herci ani ten režisér si určitě pro Oskara asi nepůjdou tak bych to bral taky trochu na zřetel. P.s. druhý a třetí díl se nelíší jelikož oba točil Sy Fy Chanell :-) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama