Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Krokodýl dvakrát máchl po papíře ocasem a co z toho vzniklo, z toho Grif Furst vyfurstoval takovouhle kokotinu. Tady se ani nedá již mluvit o scénáři ani o režii, tohle je prostě... že ani jazyk bohatý jako čeština to nedokáže pojmenovat. Vznikl tak blefilm, jenž je mimo kategorii všech známých odpadových filmů. Prostě snímek, pro který jsem založil škatulku zvanou Asylum. Odpad a jdeme dál, tohle za podrobnější komentář ani nestojí. 5% ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Události u jezírka s obrovským krokodýlem vstoupilo do třetího kola. Vlastně pardon. Do třetice všeho dobrého, takže je tu těch krokodýlů o kapánek víc. A to je na celém nadšení vše. No, ještě si na své přijde i oko pubertálního nemravy. Produkce je, stejně jako u předchozího druhého snímku, od SyFy, takže je tím řečeno vše. Pytel nelogičností a nereálných situací snad přesahují veškeré scenáristické tvůrčí schopnosti. CGI efekty tak hrozné, že i ty technické staré dobré filmové školy, jako třeba ve snímku ´Aligátor´ (1980), jsou mnohem kvalitnější. Námět opět opakuje dějovou šablonu již prvního snímku, i když nutno uznat, že určité novinky tu tentokrát jsou také. Vyznívají sice vynuceně a tím i zbytečně, ale to je fuk. Na struktuře hloupostí a kvalitní nekvality to nijak stejně nezasáhlo. Ekobizár v plné palbě, kterému je opět lepší se vyhnout. ()

Reklama

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Tento a tomuto podobné filmy sledujú iba tri kategórie divákov. Tá prvá sú nešťastníci, ktorí naletia na názov a/alebo majú primálo filmových skúseností, aby odhadli situáciu a namiesto sledovania si šli radšej uľaviť do žihľavy. Tá druhá sú otrlí diváci, ktorí podobné "klenoty" sledujú so slasťou sebe vlastnou v očakávaní, či sa z toho náhodou nevykľube ono "hriešne potešenie" zo zvratkov Halivoodoo. No a treťou skupinou sú tí, ktorí si podobné skvosty pozrú iba preto, aby si pri nich uvedomili kvalitu filmov naozaj kvalitných. Ja som štvrtá kategória. (Ale jej popis si radšej predsa len nechám pre seba.) Film samotný je tupý ako pohľad retardovaného alkoholika po ovalení budzogáňom, (asi) "krokodíly" hnusne digitálne, proste čistý odpad a strata času. Jednu hviezdičku udeľujem za približne 30-sekundovú oku lahodiaciu scénu niekde uprostred filmu. Tak schválne, či uhádneš, ktorú..? ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Béčko ne-li céčko na jedno kouknutí a zabití času. Na takové filmy se dívám jen z nouze, když nemůžu usnout. Jsou točeny na jedno brdo, takže vím, co se stane v další minutě, proto žádná velká zábava, jen se dostaví únava a to je účel dívání se. Jedna * za to, že díky těmto filmům se mi opravdu pak podaří hezky usnout. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama