Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kabaret z maringotky přijel za dětmi do jim dobře známého prostředí - na Hřiště 7, kde jsou zvyklé se scházet každou neděli. Uprostřed Hřiště 7 stojí starodávná maringotka a před ní se rozkládá malé pódium, na které vystoupí z maringotky partička mladých herců... A ti pak dělají všechno, co dělá kabaret kabaretem - vtipkují, pošťuchují se, hrají scénky a zpívají! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Tak to čumim, tak špatné hodnocení si tento pořad nezaslouží. Nedá se sice srovnávat s legendárním kabaretem Dvořáka a spol., ale pro děcka dobrý... ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Ono to tak špatné pokaždé není. Tuhle jsem se velmi pobavil u dílu, který byl věnován uhranutí počítačovými hrami a telenovelami (Manuela a Alexandro u sněhuláka byli skvělí). Ovšem přílišné křepčení (tolik rozšířené ve všech dětských pořadech po roce 1989) tu někdy zachází až do obludných rozměrů, zvláště oba borci, Marek Němec a Tomáš Pavelka, i ve scénkách moc silně přehrávají a zbytečně řvou. - --- 27.11.11. jsem viděl díl věnovaný Mikešovi a předvánočním lidovým zvykům - byly tam "lucky", které strašily "mekáčového bumbrlíčka" a Mikuláš podaný úplně správně s andělem a čertem. Velmi dobře jsem se bavil i s dětmi. Odpad to rozhodně není! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ono většina prapodivných pořadů, které se vysílaly o nedělním ránu ještě dávno předtím než ČT vytvořila odnož ČT :D, byla těžko snesitelná, jako malý jsem ale po boku sestry a jejího vybírání televizního programu neměl moc na výběr. Dneska se na tyhle odpadní pořady samozřejmě lehko nadává, mně se ale některé z nich těžko snášely i kdysi v těch cirka 8 letech. A trápit tak malé dítě takovými zhovadilostmi ničemu zrovna nepomáhá. ()

MaMitti 

všechny recenze uživatele

Náhodou, když to čas od času vidím, tak se docela bavím, samozřejmě mám tendenci to srovnávat s MTK, ale to se asi nedá. Uvítala bych víc takovéhle tvorby pro děti, proti téhle nemám větších výhrad. ()

waits 

všechny recenze uživatele

To jsem blázen, tolik odpadových hodnocení. Viděl jsem pár pořadů, když pršelo a bylo nám hloupé vystrčit děti na zahradu hned po ránu a byl jsem mile překvapen. Nevím, jestli je to pravidlem, ale složení bylo vždy Sedláčková, Pavelka, Nádaždyová, Něměc a jejich mix skečů a kabaretních písniček mi přišel jako solidní pokračování starého dobrého MTV kabaretu s Dvořákem a Molavcovou. ()

Dvoja 

všechny recenze uživatele

Některé shlédnuté díly mě opravdu pobavily. Vtipní herci dostávají občas celkem dobré nápady jak přivést člověka k úsměvu. ()

Reklama

Reklama