Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 6
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 6

Recenze (264)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Po pilotu okomentuju, ale hodnotit nebudu. Takže pilot na mě naházel snad všechno nejhorší co mohl, během pár minut sem zjistil že zřejmě neuvidím to nejdůležitější, a to přílet emzáků a tupý xichty lidí který tomu nemůžou věřit, celosvětovej chaos, selhání náboženství atd...během dalších 5ti minut sem uviděl emzáka v celý svý kráse, takže okamžitě po napěí, za dalších 5 minut sem viděl fnukající děcko a jeho "krásnej" obrázek. V neposlední řadě na mě vypadla demence největší, lidi bojují proti sobě, za tohle ale bohužel seriál nemůže, že sou lidi kokoti a seriál to naštestí ví. Na druhou stranu nechyběly napínavé momenty, akční scény a lidi se kupodivu chovali jako lidi, sand tohle bude pravý opak "V" kterej začal hodně slibně a pak se nedokázal vyhrabat z vlastních sraček a radši sem na to přestal koukat....uvidíme jak dál......Jo a proč si nudělat tábor na veliký louce kde sme nekrytý a sme pefektně vidět když hned velde je hustej les ! EDIT: po dokokání hodnotí ****, v celku super seriál, pokud bych měl porvnat např. se sračkovou 2. serií Walking Dead, nebo se stupidním V, je tu sice pár chyb ale nevím proč, byl sem neustále napnutej co se bude dít, naštestí minimum keců okolo a žádný přehnaný akce atd....těším se na druhou serii ! Yo, postava Dick, ehm teda Rick je u mě jedna z nejotravnějších postav v seriálu, jak seriálově tak herecky, už dlouho sem neměl takový nutkání někomu zozkopat palici :-) ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Když jsem u seriálu četla jméno Spielberg, tak jsem se jako jeho fanynka potěšila, že to bude úžasné. S odstupem (a několika odvysílanými díly) musím říct, že první dva díly nasadili poměrně dobrou laťku, byly ale rázem zazděny dalšími dvěma třemi. :( Obrovská škoda. Ale pořád věřím, že se to ještě zlepší a že mají tvůrci na finále připravenou nějakou monstrózní bombu, která nám způsobí spadnutí čelisti až na zem, jinak nevím nevím, jestli se odvážím i do 2. série (která je, mám ten dojem, už nějaký čas odsouhlasená). ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1: Velmi slusne postavy, prostredie, emzaci i vobec. Minusom je tak trochu nuda. I ked to bolo len 10 epizod, akoby to nemalo dostatocne tempo a moj zaujem o problemy jednotlivych postav i celeho pozadia okupacie rychlo klesal. // Po S1 som videla len časť s2 a pilot s3 a nesledujem ďalej a klesám s hodnotením. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Já si vesměs nemám na co stěžovat. Seriál je svižnej, zábavnej s dobrou myšlenkou a obsah má taky celkem v malíku. Však úplně nejvíce mě zaráží herecké obsazení, které mě absolutně potěšilo, jelikož mi fakt většina lidí je sympatická a hodí se na tu svou postavu. Fakt mě to baví a těším se na třetí sérii. Jedinej, a to docela velkej zápor je v tom, že by to chtělo méně hrdinských a rádobyvlezlých rodinných keců a více pořádné skitterské, rybohlaví, robotí, lidské akce, která dost chybí. 80% ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Až na ty mimozemšťany je to vlastně Walking Dead, akorát že horší, a to o dost. Kromě akčních scén, kterých je opravdu hodně málo, to nesto jí za nic, jinými slovy plno americkejch vlasteneckejch keců, do toho rodinná trable, supr inteligentní přecitlivělé děti (mimořádně antikoncepční záležitost) a nesympatické postavy. Opravdu se mi těžko hledá důvod to po třech dílech podstoupit i počtvrtý. Mimořádně nepovedená zbytečnost, bez které se průměrně inteligentní divák mimořádně dokáže obejít, nemrhejte časem a nekoukejte na to, tohle opravdu stojí za dvě věci. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Tom Mason (Noah Wyle) používá jako hlavní zbraň výhradně útočné pušky Kalašnikov, a to různé modely. Od původního AK-47, přes AKM, AKMS, polskou licenční kopii Zastava M70 až po moderní AK-74M2 (v 5. sérii). (Lord_Denvil)
  • Natáčelo se ve městech Burnaby, Coquitlam, Hamilton, Oshawa v Kanadě. (willy1)
  • Pilotní díl měl nejvyšší sledovanost mezi všemi kabelovými stanicemi pro rok 2011. Jeho premiéru si nenechalo ujít 5,9 miliónů diváků. (Amroth666)

Reklama

Reklama