Reklama

Reklama

Úkol, který na Barneyho a jeho bandu žoldáků ze staré školy čeká tentokrát, se zdá na první pohled celkem snadný. Nic ale od začátku nejde podle plánu. Když během akce psychotický nájemný terorista zabije jednoho z Barneyho lidí, Postradatelní v touze po okamžité odplatě rozpoutávají přímo v srdci nepřátelského území peklo na zemi a kosí jednoho protivníka za druhým. Uprostřed všeho zmatku navíc musí na poslední chvíli zajistit, aby se pět tun plutonia vhodného k výrobě jaderných zbraní nedostalo do špatných rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (2 340)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mírný zklamání oproti jedničce ... Tzn.: Málo Lundgrena, málo Jet Liho, necharismatická ženská postava členka týmu, film působí levně, neatraktivní prostředí východního zapadákova ... Hlavní mínus je, že film se bere chvílemi velmi vážně, tzn. že tady fakt padaj tuny nepřátel k zemi, odlétají ruce, hlavy, stříká krev do kamery, ale z toho si ze sebe dělá až neuvěřitelnou legraci a parodii (nástupy Chucka Norrise jsou geniální, Arnold s Willicem hláškami, i když vtipnými, film vyloženě degradují atd. ....). Úžasný scény: vše s Norrisem, úžasně hrající Van Damme, souboj snů Adkins vs Statham, souboj snů Stallone vs Van Damme, Arnold s brokárnou. Je to superakční nářez, ovšem působí levně, omšele a nevyrovnaně ... Každopádně palec hodně nahoru!!! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jednička měla scénář a zábavnějšího padoucha, dvojka má přehlednější akci a Chucka a nechá Arnieho a Bruce si vystřelit nejen ze sebe samotných, ale i do šedé záporácké masy vedené matným van Dammem. Prostředek o putování ošumělou střední Evropou každopádně fest drhne a prostoru pro Dolphův komediální talent je trestuhodně málo. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce ještě akčnější, ještě nabušenější a mnohem mnohem nadsazenější. Výborný záporák JCVD a úžasně sebeparodický Chuck Norris. Když už si budu hrát s přirovnáními - není to značkové víno, je to spíš pivo z okresního pivovaru. Ovšem poctivě uvařené a perfektně vychlazené, které jsem vypil na ex a parádně osvěžen se dožadoval dalšího kousku. 70%. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Absolutní vítěz kategorie Nejlepší akční nekomiksový týmový Rkový film všech dob. Nic víc, nic míň. Ještě víc nabitější, akčnější a zábavnější, sebeparodizující než jednička, že i kobra královská přestane syčet a sní o koulích Chucka Norrise a automatické brokovnici AA-12./// Úvodní sekvence je naprosto drtivá a bylo by hříchem mít k filmu bad attitude. West se vrací a má to sakra grády! 90 %. Rest in pieces. [Kino] ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Neverim že toto píšem, ale trojku si naozaj neprosím. Odfláknuté na všetkých frontoch a po kope to drži čistá nostalgia a pukajúce hlavy. Chlapi ak chcete, aby sa mi nerzúcali zbytky mojich detských predstáv o akčných ikonách, tak skončite práve tu a práve teraz. Aj to múzeum si treba zasužiť. Tak a teraz idem si dať tretí krát The Raid. 50% ()

Galerie (167)

Zajímavosti (104)

  • V scéně, kdy se objeví Booker (Chuck Norris), aby zachránil Postradatelné, se ho Barney Ross (Sylvester Stallone) zeptá, jestli je pravda, že ho uštkla kobra královská, a Booker odpoví, že kobra po uštknutí po pěti dnech mučivé bolesti umřela, což je narážka na "vtipy o Chucku Norrisovi". (Shadowspark)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama