Reklama

Reklama

Kauzy podle Kate

(seriál)
TV spot 2
USA, (2011–2012), 16 h 33 min (Minutáž: 41–64 min)

Tvůrci:

Michael Sardo

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

Sarah Shahi, Michael Trucco, Virginia Williams, Baron Vaughn, Paul Anthony, Ethan Embry, Chelah Horsdal, Ken Howard, Richard Dean Anderson, Kelli Shane (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Kate Reedová (Sarah Shahi) pevně věří, že spravedlnosti by mělo vždy být učiněno zadost – a to nejen v soudní síni. A jako bývalá právní zástupkyně rodinného podniku v San Franciscu si je Kate dobře vědoma toho, jak ošemetně někdy fungují misky vah spravedlnosti. Frustrace z prostředí právnických kliček a úskoků ji přivedla k rozhodnutí dát se na dráhu vyjednavačky – mimosoudního prostředníka. Díky své vrozené empatii, důkladné znalosti práva a smyslu pro humor a ironii si Kate při řešení sporů dokáže vždy poradit. Tedy pokud se nejedná o spory v jejím soukromém životě.

Katin vztah s novou šéfovou – její nevlastní „zlomyslnou“ macechou Lauren (Virginia Williamsová) – se od náhlé smrti jejího otce ještě více zkomplikoval a situace s jejím „budoucím bývalým“ manželem Justinem (Michael Trucco), vládním žalobcem ze San Franciska, není zamotaná o nic méně. Kate se s pomocí svého duchapřítomného asistenta Leonarda (Baron Vaughn) snaží plně soustředit na práci a vyhýbat se problémům v soukromém životě. Ale nové osobní výzvy a obtížné případy, které si k ní začaly v poslední době nacházet cestu, pořádně prověří její vyjednavačské schopnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (176)

Reklama

Reklama