Reklama

Reklama

Alcatraz

(seriál)
  • USA Alcatraz
Trailer
Akční / Mysteriózní / Thriller
USA, 2012, 9 h 19 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Sarah Jones, Jorge Garcia, Jonny Coyne, Parminder Nagra, Sam Neill, Leon Rippy, Jason Butler Harner, Robert Forster, Samuel Patrick Chu, Greyston Holt (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

21. března 1963 byl Alcatraz oficiálně uzavřen a všichni vězni byli odvezeni z ostrova. Tak alespoň zněla oficiální zpráva. Ve skutečnosti 302 vězňů zmizelo ze svých cel beze stopy, jako by se vypařili a dodnes o nich nikdo neslyšel. Vzhledem k tomu, že se pohřešovala banda hrdlořezů, nikdo se jejich zmizením nepotřeboval moc zabývat a vše bylo zameteno pod koberec jako jedna z mnoha nevysvětlitelných událostí. Celá věc upadla v zapomnění, až do chvíle, než o několik desítek let později, v dnešním San Francisku, jeden z vězňů nezačal zabíjet lidi. A vypadá tak jako by nezestárl ani o den. (3DD!3)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (170)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Naprostý, totální průměr. Hlavní linka příběhu (samozřejmě ta najzajímavější) se rozplétá bolestně pomalu a člověku se na její rozplétání nechce čekat. Jednotlivé díly jsou totiž šablonovité a nudné. Jednání záporných postav, které se vrátí z minulosti do budoucnosti (samo o sobě píčovina jak vrata), je totiž tak dementní, že jsem seriál přestal sledovat. V každém díle se totiž alcatrazový zločinec nechá chytit na věc, kterou dělal před tím než ho zavřeli. Úplně každý. Seriálu chybí invence, nápad, překvapení. Je prostě úplně zbytečný... ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Šílené zklamání, sexuálně naprosto nepřitažlivá detektivka společně s tlustým a nesympatickým "dakem" vyšetřujou (b)anální zločiny. Celá ta věc z Alcatrazem a časem mi přijde jen na oko a pro efekt. Spousta nelogickýho chování, žádnej tahák na další díl..prostě nic me u tohodle seriálu zatím nedrží a nezaujalo....Ale dám tomu šanci, zatím silnej podprůměr. U lost mi to jaksi nevadilo, ale nikdy nepochopim jak mohl "Hugo" vyhrát nějaký casting. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Uvidime. Serial ma zatial prvymi troma dielmi nalakal. Dufam, ze sa coskoro o zmiznuti a navratoch dozvieme nieco viac podstatne, zlomove, ci mysteriozne. Pretoze bez toho, s vyhladom na dalsich 260 casti, priradiac jednemu navrativsiemu veznovi, ci dozorcovi jednu, by bol ten stereotyp zrejmi uz po desiatich dieloch. A to by divakov iste po case ubudalo. Uvidime, co nam naserviruju v dalsich castiach. Nuz a po dalsich castiach musim znizit hodnotenie a serial odsuvam na niekedy pocas sluzobky na zabitie casu. Akosi dochadza k stereotypu a hlavna dejova linia sa moc neodvija. Skoda. Zaverecny diel, sice co to odhalil ale zazivam pocit ako ked som zacal sledovat lost. Clovek je pomaly za 20tou castou a stale len na nieco caka.....toto veru nie. Idem kuknut Homeland alebo American Horror Story. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Po 6 dílech jedeme dál. Ztraceni (2004) to nejsou -tahle věta už musí lézt J.J. krkem :)- ale snímek se ubírá velmi podobným směrem, doufám že do onoho množství nejrůznějších tajemství a záhad nezabředne jako výše zmínéný Abramsův starší počin, to by bylo opravdu škoda, však taky zatím se to co se počtu informací/dezinformací dá přežít. Hlavní trojka je sympatická, respektive nesympatická přesně tím stylem, jak má, námět podáván po malých zato zajímavých dávkách...tak pokračujem, hochu ;) ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo hodně nadějné, ale další díly seriál uvrhly do takového trapného stereotypu, že to musel vydržet jen opravdu hodně vytrvalý divák. Hrálo si to na inteligentní detektivku se záhadou, kterou nám samozřejmě nehodlaly jen tak odhalit. Detektivní část seriálu zcela selhávala, postavy tak zvláštně nesympatické, i když dobře zahrané. Není tedy divu, že seriál skončil takovým smutným fiaskem (zvláště po J.J.Abramse, který měl být zárukou kvality, ale po konci LOST už mu to snad nikdo nemůže žrát). ()

Galerie (123)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoli se seriál odehrává v San Franciscu a na samotném Alcatrazu, byla zde natáčena pouze část pilotu. Zbytek seriálu byl filmován ve Vancouveru, který je pro filmaře po finanční stránce únosnější. (Aurum)
  • Ve scéně v 1. epizodě, kdy si jde Jack Sylvane (Jeffrey Pierce) vyzvednout zbraň, si chlapec za stolem čte knihu "Under the dome" od Stephena Kinga. (starblade)
  • Auto, ktorým jazdí hlavná hrdinka je Mustang GT 390 ročník 1968. (tarponko)

Související novinky

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Reklama

Reklama