Reklama

Reklama

Alcatraz

(seriál)
  • USA Alcatraz
Trailer
Akční / Mysteriózní / Thriller
USA, 2012, 9 h 19 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Sarah Jones, Jorge Garcia, Jonny Coyne, Parminder Nagra, Sam Neill, Leon Rippy, Jason Butler Harner, Robert Forster, Samuel Patrick Chu, Greyston Holt (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

21. března 1963 byl Alcatraz oficiálně uzavřen a všichni vězni byli odvezeni z ostrova. Tak alespoň zněla oficiální zpráva. Ve skutečnosti 302 vězňů zmizelo ze svých cel beze stopy, jako by se vypařili a dodnes o nich nikdo neslyšel. Vzhledem k tomu, že se pohřešovala banda hrdlořezů, nikdo se jejich zmizením nepotřeboval moc zabývat a vše bylo zameteno pod koberec jako jedna z mnoha nevysvětlitelných událostí. Celá věc upadla v zapomnění, až do chvíle, než o několik desítek let později, v dnešním San Francisku, jeden z vězňů nezačal zabíjet lidi. A vypadá tak jako by nezestárl ani o den. (3DD!3)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (170)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

1. série # Celkem zajímavý nápad, podobně jako u LOST. Alcatraz opět využívá mystično, flashbacky a zajímavé postavy. Atmosféra se mi hodně líbila a některé epizody jsou opravdu dobré. Škoda jen toho, že byl seriál odpískán a epizody tam neměly většího provázání, které by určitě donutilo dále sledovat, takhle to skončilo dost divně a především otevřeně. Potenciál tam vážně byl! ()

kailik 

všechny recenze uživatele

Hodnotim po shlidnuti prvnich dvou dilu. Cekal sem, ze se bude jednat o poradnej serial, kterej bude stat alespon za to, ale bohuzel se nestalo. Vsechno se to delo az moc rychle, predvidatelne a pro me teda naprosto nezajimave. V puli prvniho dilu, uz je vam jasny, co se tak asi stane v druhym dile a jak to vsechno bude probihat, zadny prekvapeni, nic, co by me zaujalo. Pripadalo mi to jako lacina urychlena kopie Fringe, ale to je ciste muj nazor. Na druhou stranu musim pochvalit hudbu, znamou z Lostu a zmineneho Fringe. Obsazeni postav je skvele, tomu bych nemel ani co vytknout. Bohuzel mi to proste cely nejak nesedi, uvidime, dam sanci dalsim dilum a mozna i zmenim nazor. ()

Reklama

jolanek 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku sa mi pacila myslienka, obsadenie, namet, prostredie, caro neznameho... no ale s odstupom casu musim povedat ze tento serial je FIASKO! Az mam pocit ze tvorcovia sa nam smeju do ksichtu! Naivne sceny, dementne riesenia, vsetci su dementni len hlavni hrdinovia nie. Vsetko sa toleruje, zakony neplatia, logika ide bokom.... tvorcovia nas fackaju, stia nam do tvare a my si to nechame... totalne som znechuteny. dnesny diel bol asi posledny ktory som pozrel. ()

Djkoma

všechny recenze uživatele

Zase je tam tlouštík, mysteriózní zmizení/objevení a bunkr v lese, který vede bůh ví kam... Snad JJ aspol. půjdou trochu jinudy, než když se ztratili na ostrově před dávnými časy za sedmero horami, sedmero řekami:). Pilot má potenciál, jaký směr však bude pro tvůrce stěžejní? Snad to nebude v každé sezoně něco jiného... ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Parádní rozjezd, který mne doslova uchvátil. Od 4 dílu mírný sešup dolů, spousta nedořešených věcí a pořád opakující se situace. zakončení je pro mne vyloženě zklamáním, Neb o co vlastně šlo jsem se nedozvěděla. BU´d měli přihodit ještě druhou řadu, nebo alespoň nějaký film na závěr. jinak nápad super, muzika dobrá a postavy uvěřitelné. Za mne 70%. Dala bych i 90, kdyby byla řada rázně ukončena. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně v 1. epizodě, kdy si jde Jack Sylvane (Jeffrey Pierce) vyzvednout zbraň, si chlapec za stolem čte knihu "Under the dome" od Stephena Kinga. (starblade)
  • Jméno ostrova Alcatraz vzniklo z původního španělského názvu Isla de los Alcatraces, což v překladu znamená „ostrov pelikánů“. (Ainy)
  • Každá epizoda je pojmenována podle vězně či dozorce, jehož případ se v daném dílu právě probírá. (W-e-n-d-a)

Související novinky

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Reklama

Reklama