Reklama

Reklama

The Chronicles of Narnia: The Silver Chair

všechny plakáty
? %
Dobrodružný / Rodinný / Fantasy
USA, 2024

Předloha:

C.S. Lewis (kniha)
(další profese)

Obsahy(1)

Jill Pole, Eustace Scrubb a Puddleglum se vydávají na cestu do země severně od Narnie, aby zachránili ztraceného syna krále Kaspiana, Riliana. (tribican)

Diskuze

Robinson_11

Robinson_11 (hodnocení, recenze)

Podle serveru narniaweb.com (aktualizace článku 10.11.2017) režisér Joe Johnston doufá, že by se mohlo začít natáčet v zimě r. 2018, takže do kin by se film mohl teoreticky dostat koncem r. 2019 nebo začátkem r. 2020. Šušká se, že role Jill Poleové byla nabídnuta Millie Bobby Brownové (aktuálně se objevuje ve Stranger Things).

aannemer

aannemer (hodnocení, recenze)

Já Narnii nečetl a ani to neplánuji. Jsem špatný čtenář. Filmová trilogie se mi dost líbila, protože rozdíly a jinakosti oproti knižní předloze nemusím řešit. Filmy jako výpravné pohádky v mých očích obstály na výbornou.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Byť sem velkým zastáncem knižní Narnie a Lewise samotného, tak bych byl spíš raději, kdyby nechali Narnii filmaři napokoji. Dalšího dílu se už dost bojim, protože od prvního filmu Lev, čarodějnice a skříň, který byl sice perfektní, kvalita sestupovala raketovou rychlostí dolů. Plavba je perfektní kniha, a kdyby se k ní dostal schopný režisér budiž. Ale pokud to nějaký vrták bude mrvit dál v takovém stylu, tak ať od toho radši dají ruce pryč a rýžujou si jinou značku, kterou by třeba nezmršili. 

na příspěvěk reagoval Linda.csfd

majkl44

majkl44 (hodnocení, recenze)

Já bych byl pro navázání na sérii. Will Poulter vypadá pořád jako kluk, takže by s ním tu stříbrnou židli mohli natočit :-) Zbytek rodiny Pevensieových je pak v dalších dílech už dospělá, takže bych taky neviděl problém je obsadit. Byl bych rád, kdyby byla tahle série i na filmovém plátně ucelená.

Bohužel názor nějakýho diváka z Česka asi těžko bude zajímat lidi v Hollywoodu...

Hopkins

Hopkins (hodnocení, recenze)

2020 :D Komedianti.... Ale je pravda že tam nikdo z původního obsazení nehraje krom aslana :D ale ten bude vypadat i za 100 let stejně :D čili tam to tolik nevadí :D A poslední díl 2050 a rovnou z toho mohou udělat podivanou pro duchodce  kdy stará čyřka sourozenců o berlích, chodítkách a s kylíkovou maskou naposledy zachranují Narnii.  

na příspěvěk reagoval Frenstat

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Tož byly časy, kdy mi Frenštát lezl neskutečně na nervy, ale přeobsazení jeho zamilované Lucky mu nepřeju. Snad si nepodkuchne žílu.

Reklama

Reklama