Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

hrona odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film je opravdu masakr. Špatné úplně vše. Přìšerné herecké výkony, otřesná kamera ala Monster, s tìm, že chvìlemi hlava nebere, odkud, že se to vlastně točì, nemluvě o akčnìch sekvencìch, kdy se kamera v lepšìm přìpadě vypne, v tom horšìm se motá nepřehlednost v obraze, tak, že z toho po chvilce rozbolì oči potažmo celá koule na krku. Triky jsou prachbìdné, ani jeden souvislý záběr na krajinu, a celé tomu nasazuje korunu celkové smýšlenì filmu ala kamarádčoft s pravěkým predátorem. Brrrr ruce pryč. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar Jurského parku. Snaha o zvýšení dramatičnosti použitím roztřesené, dokumentární kamery tentokrát nevyšlo.. Triky jsou na úrovni roku 1993, kdy vznikl první Spielbergům trhák o dinosaurech. Nesnesitelné kecy typu: "Jsme tady v bezpečí?" nebo "Musíme pryč" a "Mám tě rád tati" a "Není to tu bezpečné " (hláška z doby, kdy je už polovina expedice sežraná dinosaury), je tady požehnaně! Takže jediná hvězda je za krásnou přírodu, která je tu k vidění a za malého Dina, coby domácího mazlíčka. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem i o třech *, ale asi raději ne. Je to B-čko o krok dále než ostatní. Dalo se na to koukat, i když seznam nelogických záležitostí by byl jistě delší než samotný scénář. Efekty nebyly až tak katastrofální, ale místy zbytečně špatné. Když už teda používám digi, mohli by vypadat aspoň trochu reálně, ne? Nebo proč si tvůrci vymysleli své úplně originální druhy, které se těm, které známe z odborných publikací, tolik vzdálili? A jestli šlo o zmíněné mutace, přestaňme jim říkat dinosauři, ok? SPOILER: Škoda, že to nejhezčí v herecko-nehereckém obsazení umřelo tak brzo. Je to blbost, ale přežít se to dalo. Škoda, že z takového solidního nápadu nevytlačili trochu víc... A tento styl, nevím, jak se mu správně říká, prostě ruční kamerou, mi zde vůbec nevadil.. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Klišovitá kaše, ale když se na to člověk snaží dívat optikou malého kluka, který má rád dinosaury, je možné tomu dát i ty tři hvězdičky. Mnohé vážně míněné scény ("Liz is gone" atd.) vyzněly směšně či trapně či obojí. Ale kryptozvířata byla ztvárněna působivě. Potěšila i hejna kongamat. A že tam nelítají střeva vzduchem a nejvíc krve jde vidět na škrábanci na obličeji, což někteří považují za negativum? To já považuju naopak za pozitivum - nejsem zvrácenec abych se na filmy díval kvůli těmto scénám, navíc je díky absenci úchylných scén ala "játra se rozplácnou přímo do kamery" tento film vhodný i pro menší diváky, kteří jsou patrně cílovou skupinou. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Dinosauři točené formou Founf Footage mě vážně moc neoslovily. Mě přijde to akorát tak, že chtěli natočit úplně něco nového co tu ještě nebylo. To autorům zkrátka vyšlo, ale se zpracováním už to bylo něco jiného. Triky dinosaurů opravdu nic moc, postavy nějak nezajímavé a hlavně pořád něco melou a vůbec mě to nezajímá, jelikož je to prostě nuda. 35% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama