Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film který vzhledem k nápadu nemusel být vůbec špatný,žel bohu finální výsledek působí značně amatérský a v mnoha ohledech nechtěně úsměvně.Herecké obsazení mluví samo za sebe drsoň Rašilov?kmotrovský Dejdar?ďábelsky přehrávající Langmajer?Snad jen ten Etzler s Brožovou tam tak nějak zapadli.2 hvězdy alespoň za snahu a fajn nápad...40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Být to vědomá parodie, je to o trošičku lepší než Milionář. Ale takhle ... všude jen dramatická hudba, když se nic dramatického neděje, přiškrcené hlasy, neustálá paranoia sledování a kamer, vypiplané záběry jak z reklamy na deodorant, a celé je to o ho.vnu. Nuda už po 20 minutách. Hvězdička za obstojné občasné výtvarné pojetí kamery. Scenáristicky trvá hodinu expozice, navíc neslaná nemastná a těžko uvěřitelná, protože vlastně o nic nejde, a zhruba dvacet minut zbylo na nějaký děj. Charakteristika postav v podstatě nulová, žádná z nich snad nemá ani rodiče ani příbuzné. Celé to i díky tomu působí značně prvoplánově Jinak jsem myslel, že se Tříska v Americe naučil anglicky, ale ten jeho přízvuk je skutečně úděsný. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Takový Hrnečku vař. Co největší směsice herců v co nejkomplikovanějším příběhu. Celé je to překombinovaně nepřehledné, žádná opravdu hlavní postava tu není. A nad tím vším bdí Veký bratr, který mluví rusky a anglicky. Co tím chtěli tvůri říci? Źe je všechno zkorumpovatelné, zmanipulovatelné a všechno je odposloucháváno?! Hm, budiž, ale chtělo by to lepší kabátek... Jako film to na mne nefungovalo. Snad jen jako hraná dokumentární rekonstrukce jakési kauzy... ()

SoolenJV odpad!

všechny recenze uživatele

Slátanina hodná Olmerových porevolučních pokusů o exploatační film. Snaha o aktuální tematický přesah se poněkud míjí účinkem, dějové zvraty nefungují, herci nehrají (i když se v podstatě jedná o "české hvězdy"). Jediné co jakž takž funguje je kamera. Výše uvedené však, společně s urputným kopírováním od zahraničních zdrojů a se zoufale nenápaditým pojmenováváním postav jmény herců, vytváří očekávaný průser. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Občas jsem fatalista, ale opravdu jsem netušil, že existuje peklo na Zemi a že z nějakého filmu budu tak konsternován, že o něm nebudu schopen smysluplně mluvit (a pak jsem si uvědomil proč taky, když stačí mít šablonu a na tyhle filmové šablony ji použít.) Snímek z alternativního vesmíru alternativního vesmíru. U české kinematografie zřejmě neplatí, že ode dna se dá už jen odrazit. My musíme hrabat! PS byl jsem podobně atakován jako woody, ale do téhle mediální žumpy se fakt zapojit nehodlám. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)
  • Film se původně měl jmenovat Česká ruleta. (LentilleLily)

Reklama

Reklama