Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviň a na první díl to vůbec nemá. Jenže jak se přesunem do Asie a přijdou kluci z Raidu, tak to nabere soldní točky a přiznám se, že poslední půlhodinku jsem si pěkně vychutnal. Nepamatuju si, a jestli vůbec někdy, jsem viděl takovou rubanicu s Alienama pěkně na tělo a na pěstičky! Totální porce zábavy a námrd jak šlak. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vydařené pokračování nenáročného Skyline. Solidní efekty, gigerovské interiéry kosmické lodi, sběr lidí, vytrhávání mozků a snaha nejen přežít, ale i nepřítele zničit. Samozřejmě scénář je naivní, ale současně nabízí napínavou akci. Netřeba se pozastavovat nad drobnostmi, jako je nezničitelný Mark běhající a skákající s propíchnutou nohou coby kamzík alpský. A závěrečný souboj? Jakoby vypadl z japonských monstrfilmů, jen je třeba při střetu červené a modré fandit jiné barvě, než ve Star Wars. Zábavné, oddechové a odsýpající. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo tak slibně, po vcelku dobré jedničce, která měla jakž takž ještě dobrou atmosféru i jako sci-fi se zde dostaneme do kosmické lodi, tam jsem ze začátku koukal s otevřenou hubou a říkal si, že toto bude nejlepší sci-fi od Vetřelců, ale pak se děj začal odvíjet jiným směrem ve Vietnamu,, kde si to nakonec se svým bojovým uměním rozdají s emzáky. Jako bych sledoval dva filmy. Přesto se na film stále dobře kouká když vypustíme z hlavy, jaká je to blbost. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

BEYOND SKYLINE nieje menším filmom, ako jeho predchodca. V Hollywoode a hlavne v tom komerčnom mainstreamovom prúde, sa také niečo proste nenosí. A preto je pokračovanie epickejšie, rozsiahlejšie nielen akciou ( nasúkali sa tu dokonca skvelé bojové scény muža proti mužovi / kto to nečakal pri Uwaisovi, alebo Ruhianovi ?/ a dokonca nejaký ten kaiju súboj ), či výpravou, ale aj príbehom. Stále ale ide len o béčko, ktoré má štandardnú kostru a pohybové znalosti. ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele

Za vlasy pritiahnuté spojenie sci-fi, hororu a akčného žánru. Na stretnutie Ika Uwaisa s Frankom Grillom sa určite musel tešiť každý, kto má rád filmy s tematikou bojových umení. Ja taktiež, škoda ale, že spomínaní páni nedostali väčší priestor na predvedenie svojich vycibrených štýlov a napokon zostalo len pri pár buchnátoch. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama