Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (788)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdičky s odtrhnutými oboma ušami. Nehorázne tupé, plné nelogickostí, omnoho menšou porciou akcie a prevahov trápnych či nudných vtipov voči tým skutočne humorným, a desivá Mary-Louise Parker. No vďaka Willisovej cézarovskej hláške pri nákupoch "I ty, Marvine?", akčnej naháňačke s Byeong-heon Leem a Helen Mirren v nadupanom aute strielajúcej v spomalenom zábere v sprievode najlepšej časti Bleed it Out od Linkin Parku, a ultrazloducha Anthonyho Hopkinsa. Občas človeku sadne aj takáto priblblá, dementne napísaná volovina, čo už. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

O slabý vlásek horší než jednička, sice mám sklon dívat se skrz prsty na filmy, kde se tímto způsobem nasedá do auta za jízdy, ale.. ale nemějte je rádi, ty důchodce jedny čilé, zabijácké! Obzvlášť když se tam krom starého Anthonyho mihne i David Thewlis a záporák Byeong-heon Lee se jim taky povedl, sečteno podtrženo- RED jednička 4,5*, RED dvojka 4*. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechával jsem si tenhle film hodně dlouho v záloze s tím, že až na něj jednou přijde řada, tak na něj přijde řada. Ten moment nicméně nastal a výsledek je dle očekávání podobný, jako u prvního dílu. Parta starších ročníků tu slídí po akci a ta nejenom, že je nudná, ale nudí i celý film. Sem tam hláška, nic moc scény, prostě průměr každým coulem. Takhle Amíci dřív akční komedie netočili…ale asi už je na ně trošku doba za zenitem. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nuda. Velká a nečekaná. John Malkovich bavil, Anthony Hopkins bavil... Ale jinak téměř nikdo a nic. Bruce Willis nám to nejzajímavější předvede ve scéně čištění skladu v úvodu, Mary-Louise Parker je po celou dobu neskonale nesnesitelná, ačkoliv v prvním RED byla sympatická, Helen Mirren scénář kromě scénky z blázince nic zajímavého nepřipravil, Catherine Zeta-Jones působila zbytečně, o korejském "komsi" ani nemluvě. V polovině filmu jsem zíval nudou - doopravdy, to není jen nějaký příměr. Akční scény nenápadité, humor spíše situační a navíc velmi podivný, dokonce i hudba Alana Silvestriho mě tentokrát spíše zklamala. Po nečekaně svěží jedničce zkrátka přišla ještě nečekaněji nudná dvojka a já se bojím, že přijde i díl číslo tři, jenž mě nebude zajímat či bavit ani trochu, pokud do něj neukecají Michaela Caina. Dvě a půl hvězdy. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli můžu poradit všem pořadatelům hudebních festivalů po celém světě, zařaďte do programu projekci tohohle filmu. Protože takový koncert jste ještě neviděli ani neslyšeli! Film si užiju, pokud cítím, že si ho užili i herci. No a tady byl radostí provoněný celý sál, sranda střídala prču, prča zase legraci, a třeba ty akční scény - koukali jste se všechny trubky s kamerama, jak se správně točí, jo? To je vám taková slast, když se dva perou a já poznám, kteří dva to vlastně jsou! Smekám, klaním se, děkuji a Rychlým Šípům posílám vzkaz, že mám novou partu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (32)

  • Anthony Hopkins (Bailey) vzal prípravu na film veľmi zodpovedne. „Trocha som to s čítaním scenára preháňal. Čítal som ho hádam dvestokrát," povedal herec a ďalej dodal: „Ale robil som to preto, aby som si vytvoril pevný základ pre improvizáciu. Jedine tak môžete otvoriť svoju myseľ a nemusíte sa starať o text, pretože ho ovládate aj odzadu. To je okamih, keď hranie začína byť zábava." (Zdroj: Bonton)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama