Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Prozatím dávám 3*. Charlie je pořád cool, ale příjde mi, že je na něm vidět vliv drog, hlavně teda na vizáži. Jinak je to sranda s tématem, které se moc často v seriálech nepoužívá a to psychologie a tu mam rád. Takže tak, uvidíme jak to půjde dál. Dva a půl chlapa, dokud tam byl Sheen je o hvězdu výš. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Takže, po zhlédnutí poloviny první řady už jsem neodolal a musím komentovat. Charlie je opravdu zpět ve skvělé formě. Nápad s terapeutem, který sám občas neovládne svůj vztek je neokoukaný a Charliemu se ho podařilo zrealizovat výtečně. Mám obrovskou radost, že můžu zase sledovat, jak Charlie využívá svůj talent od boha místo toho aby se neustále ničil. Hodně se mi v seriálu líbí i Selma Blair. Dva a půl chlapa je v mích očích pořád o chloupek lepší, ale i tak se mi seriál zatím opravdu moc líbí. 4 hvězdičky. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ten druhý sitcom Charlieho Sheena ... je mnohem zajímavější, než ten první. TAAHM mně nikdy ani trochu nebavilo a osobně ho považuju za jeden z nejstupidnějších seriálů, jaký jsem kdy viděl a očekával jsem, že od Kurzu sebeovládání dostanu totéž. Žádná hitparáda to sice není, kvalit Přátel, Big Bangu nebo HIMYM to samozřejmě ani zdaleka nedosahuje, ale je to lepší, než Dva a půl chlapa. Mnohem. Charlie je jako vždy naprosto perfektní a i všechny ostatní postavy jsou dostatečně zajímavé. A ty pozdější epizody jsou mnohem lepší, než prvních třeba dvacet dílů. Nechybí ani Martin Sheen v roli Charlieho otce (nečekaně) a totálně skvělé Shawnee Smith a Daniela Bobadilla (které se naneštěstí ukazovaly stále méně, až se nakonec přestaly ukazovat úplně, což je škoda zejména v případě Sam), výborný Brian Austin Green, Barry Corbin a Laura Bell Bundy, která nahradila příšernou a nesnesitelnou Selmu Blair, jejíž vypsání bylo naopak výborným tahem. Tenhle sitcom je prostě velice zábavná jednohubka, která má ale i zcela špičkové epizody, zejména ve své druhé polovině. Takže za mně spokojenost a díky Primě za odvysílání. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Charlie je zpatky. Zatim ne tak lol hardcore jako 2 a půl, ale je tam velky potencial a Charlie dobrej. Myslim, ze se to jeste vic rozjede, jak uz to tak byva, doladi se postavy, vysperkuji dialogy atd... Prima nahrada za 2 a pul, nejsem hardliner, ale bez Charlieho me to proste nelaka... A osobne teda naopak doufam, ze Sheeen nepřestane s chlastem, tvrdejma drogama a lehkejma holkama, to je jako byste chteli po dexterovi, aby prestal vrazdit... :) No a pak je tu Selma, zeano, pokazde, kdyz prijde na scenu, mam monumentalni OLE... ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Hodnotím časti 1-3 :úvodná zoznamovacia epizóda má pár svetlých chvíľ, ktoré vyčiaria na tvári úsmev, ale nedokážu rozosmiať (až na scénu s bejzbalkou). Celková koncepcia je založená na Charliem. Teda Charlie a pacienti, Charlie a dcéra, Charlie a bývala žena a tak ďalej... No jednoducho nech je Charlie sebe lepší komik, ( čo bezpochýb je) nemá šancu uhrať sám v 20.minútovom predstavení. V Dva a pol chlapa boli vedľajšie postavy, ktoré mali svoje vlastné príbehy a nimi sekundovali Charliemu. Tu sú príbehy v ktorích majú vedľajšie postavy len základnú informovanosť a všetko sa točí okolo Charlieho a tým sa dostávame do jednotvárneho kolotoča. Prvú epizódu sledovalo v USA skoro 6 miliónov divákov, Dva a pol chlapa malo s Charliem skoro 18 milónovú sledovanosť, je jasné, že ani Charlie nieje všemocný a nedokáže sám prilákať takú mäsu divákov pred obrazovky, preto by mali tvorcovia pozmeniť koncept aby sa vôbec aj priblížili k 90-epizódam, ktoré majú naplánované do roku 2014 a zastavili klesajúcu sledovanosť, údajne posledného hereckého koncertu Charlieho Sheena. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Hlavní herec Charlie Sheen sám doopravdy navštěvoval podobné terapie, aby dostal svůj vztek pod kontrolu. [Zdroj: cool.iprima.cz] (jurama525)
  • Jako první získaly svou roli Shawnee Smith a Selma Blair. Smith byla obsazena do role Charlieho exmanželky a Blair dostala roli jeho terapeutky. Do těchto rolí byly také zvažovány herečky Julie Benz, Jenica Bergere, Elaine Hendrix, Kate Reinders a Nichole Hiltz. (Cheeker)
  • Charlie Sheen v seriálu hraje bývalého hráče baseballu. Hráče baseballu ztvárnil i ve filmech První liga (1989) a První liga 2 (1994). (S.W.A.T)

Reklama

Reklama