Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malé vesnice Babovřesky přijíždí mladý kněz. Pro místní vesnické drbny je jeho příjezd velké zklamání, ony si představovaly někoho staršího. Jenže to není jediná novinka. Drbna Horáčková, která dělá místnímu starostovi Stehlíkovi sekretářku, zažije šok. Na úřadu se objeví mladá a krásná Ivana, která se uchází o místo sekretářky. A protože Stehlík má Horáčkové plné zuby, Ivaně místo přislíbí. Jenže ona o práci moc stojí, a tak si před Stehlíkem doslova klekne na kolena. To uvidí Horáčková a dojde k přesvědčení, že se jedná o orální sex. A hned to samozřejmě roznese po celé vesnici. Do Babovřesk přijíždí Hálovi, kteří po smrti stoleté Trudy zdědili lukrativní pozemky se starým domem. Na ně má ale zálusk zdejší starosta a jeho povedený příbuzný. Jenže pozůstalí se rozhodnou, že si dům nechají. Když ho začnou opravovat, zjistí, že tam straší. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 471)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Zvěsti nelhaly. A co víc, navíc jsme v partě lidí na projekci proměnili bílé víno v červené. Tím, jak nám do něj kanuly krvavé slzy. Tohle není lidová zábava, tohle je tupost, která nemá s humorem nic společného, protože tomu chybí základní znak filmového díla – souvislý děj. Víc jak dvě hodiny utopené v herecké trapnosti a bezbřehé tvůrčí debilitě. Ty prachy měli dát na charitu, idioti! ()

mchnk

všechny recenze uživatele

Zkoušel jsem to, opravdu...ale nešlo to. Sexismus, vulgarismy, stupidita a námětové ždímání sebe samotného. A Troška je vysmátej. 114 fanoušku filmu je skutečně zarážející skutečnost, která mne nutí k intenzivnímu zamyšlení. Oni se tomu smáli ? Oni za to zaplatili ? Ano, Zdeněk točí dál. Zkamenělé slunce, seno... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja bych to tak tragicky nevidel. Je to proste Troska, clovek vi, co muze cekat a to taky dostane, takze kdyz jste spravne naladeny, neni to problem. Slunce, seno to sice neni, tohle je takova modernejsi verze skrizena s Kamenakem, ale pobavit to rozhodne dokaze. Herci jsou docela sympataci a baby jsou extra otravny, coz byl asi ucel. Je sice fakt, ze pulka filmu je postavena na tom, ze baby nekoho drbou a nekde stoji/nekam bezi, ale nastesti se najde i dost foru okolo. Ustredni melodie je docela chytlava, ale nemusela by hrat furt dokola. Takze celkove zadnej zazrak, ale pobavit se u toho da a nevidim duvod, proc na to zase nekdy nekouknout. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Ty krááááso !!!! Aúúúúúúúúúúúúúúúúúúú. Když jsem s Troškou četl rozhovor v Reflexu, který se ochomýtl i kolem Babovřesk, řekl jsem si, že by to mohlo být zajímavé už jen ze studijního hlediska... No tak jsem to tedy viděl. A rovnou říkám, Kaměňák 5 (či kolikáté pokračování to má) je proti tomuhle majstrštyk. Herecké výkony jsou úděsné, afektované, strašné. Mezi pár ,,herců jejichž lepší časy (pokud někdy vůbec byly) už odešly s léty'' si Troška jak je jeho zvykem zamýchal i bodrý (snad místní) lid. Ten se sice může doma v hospodě holedbat, že hrál u Trošky trošku ve filmu, ale tím to tak končí. Opravdu mne mrzí účast Jana Dolanského v této brutce. To si mohl odpustit. V téhle komedii nenajdete jeden jediný vtip a pokud tam nějaký padne, jeho pointu uhádnete dávno předtím než vám ho herci polopaticky vysvětlí. K tomu hromada reklam na všechno možné, holt sponzoři se chtějí také ukázat. Osobně si myslím, že vedení prezentujících se firem by mělo své managery tvrdě ztrestat za poškození dobrého jména společnosti. Omáznout se tímhlo svinstvem asi nelze považovat za dobře udělanou reklamu. Tohle byla pátá cenová pro nejširší masy. Masy které plní kina. Asi nepatřím k mase. Tfuj. Tohle vidět v kině, tak budu žádat vstupné v plné výši zpět, třeba i násilím ! ODPAD ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod přidávat se k módní odpadové vlně, protože na rozdíl od mnohých odpadů jsem film viděl, protože je to lepší než všechny Kameňáky dohromady a protože jsem se občas zasmál. Ano, je to slabý odvar Sluncí, sen..., jenže když srovnám s hovadinami typu Poslední plavky, musím říci, že dívat se na to dá. Být tam více gotiky (strašidelná vila k tomu přímo vybízela), krve a sexu, dal bych ještě jednu hvězdu navíc... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (25)

  • Poté, co se farář Šoustal (Lukáš Langmajer), Ivanka (Lucie Vondráčková) paní Stehlíková (Veronika Žilková) a starosta (Pavel Kikinčuk) usmíří a farář se starostou se objímají, je možné si nahoře všimnout mikrofonu. (TheStitch630)
  • Ve scéně, kdy starosta (Pavel Kikinčuk) střílí ze vzduchovky, vydá vzduchovka zvuk, který vydat nemůže. (dc125)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

Reklama

Reklama