Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Decibely lásky jsou příběhem tří generací, které prožívají své touhy, sny, naděje i zklamání, a přitom nepřestávají věřit na lásku, přátelství a lidské souznění. Okolnosti se mění, ale věčná touha milovat a být milován zůstává... Mladý umělec Dan (Filip Cíl) sní o úspěchu, ale zatím si odpykává veřejně prospěšné práce při úklidu města. Jeho šéfem je Kristián Hovorka (Rudolf Hrušínský nejml.), který spolu s Otou (Pavel Horváth) pracuje v Technických službách na Plzeňském magistrátu, kde mají na starosti úklid města. Dan se na diskotéce seznámí s  Betkou (Alžběta Bartošová), Kristiána zaujme Danova pohledná sestra Danka, která za bratra stále žehlí jeho průšvihy. Ne všechno ale vychází. Betčina nepřejícná kamarádka (Aneta Vrzalová) a její přítel Robert (Jakub Grafnetr) se rozhodnou vše zkomplikovat nefér hrou. A zatímco Danka s Kristiánem hledají cestu, jak konečně zakotvit „v neklidných vodách života", tak Kristiánův táta Láďa (Rudolf Hrušínský ml.) a Betčina šarmantní tetička (Iva Janžurová) dokazují celému světu, že věk je pouhé číslo. Kristiána navíc čeká, spolu s nápravou dávné křivdy, jak mu to radí jeho nejlepší kamarádka Lenka (Lucie Vondráčková), i nalezení „cesty" k dceři Jitce (Marika Šoposká). (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (253)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

V záplavě zombie filmů se nám tu objevil další kousek. Zombies, které povstaly ze svých hrobů po pádu komunismu těmi je film prošpikován. Hrušínský nejml. David sám ad... Děs , běs, demence. Kupa rádoby filozofických úvah na téma láska, odlehčených zpívajícím popelářem s nějvětším předkusem na světě... K tomu Gott, Vondráčková, Vojtek... strašné, opravdu hrůzné. Paní Janžurová, proboha proč jste se v tom musela objevit zrovna Vy? Měla jste to zapotřebí? Příšerné! Tenhle film je o ničem, bez děje, plný křepčících tanečnic a blbečků, kterým bych na základě tohoto už zakázal doživotně jakoukoliv další účast v šoubyznysu... David si tak nějak neuvědomil, že socík skončil, že jeho hra na kásia už moc netáhne a že céčka už nikdo nesbírá... Bohudík. Tohle je popelářskej ODPAD jak vyšitej! Tfuj tajxl! ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Hrušinský nejml. zde opět dokazuje, že jeho volba obživy v podobě prodeje ponožek nebo v čem to vlastně podniká byl ten nejlepší nápad v životě. Výkon Romana Vojtka také nezklamal - stabilně děsný jako vždy. A rozhodně v tom nejsou osamoceni. Tolik amatéřiny! A k tomu nemožné kňourání Mišky D. Bodík za Janžurku, srandovního Horvátha a neodolatelně sebeparodického Karla G s kytarou v závěru... ()

Reklama

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, kde udělal soudruh Halík chybu... Natočené to špatně není, ale ten scénář? Bingo. Uspávadlo, které zachraňují dvě věci. 1, Pavel Horváth, který to tahá celý film a předvedl asi nejlepší výkon ze všech a 2, Písničky, který jsou fajn ale jaksi tam nesedí a jsou tam vecpané jak dítě znovu matce do břicha. Výstavně jsem se pobavil, jak na konci Gott zpíval o smrti a já mohl páchat černý humor. Za bobra z Plzně 19% ()

Cement73 odpad!

všechny recenze uživatele

wtf ?!? toto čo už bol za grc ! Po pár minutách som už odchádzal od tv do záhrady až som nakoniec videl v podstate len útržky. Ale aj to bolo tak zlé, že neviem nájsť správne slová na takú katastrofu. Vrcholne, ale úplne vrcholne nechutní a nesympatickí Hrušínsky nejml. a ml. Obidvaja by mali v budúcnosti hrať tak maximálne zombie v Walking Dead (bez maskovania podotýkam...). Absolútne zaslúžený odpad: 0% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Lidi většinou mluví o optimismu, když jsou jednou nohou v prdeli." Nehodlám se účastnit mistrovství světa ve flusání jedovatých slin na tento film, nadávání na Michala Davida a obviňování z nesmyslného děje. Já jsem ten film totiž viděl a jelikož nejsem zcela retardovaný, tak jsem věděl, do čeho jdu. Zkrátka jsem žádný zázrak nečekal a on se ani žádný nekonal, ale přesto z toho sálala jistá pohoda, vyblbla se přitom spousta nepříliš okoukaných tváří, zaštěkalo si v tom pár veteránů showbyznysu a mě nejvíc bavil oranžáda Ota v podání fotbalového šoumena Horvátha. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Film Decibely lásky se točil v Plzni od 14. září 2015 do října 2015. První klapka padla v sanatoriu Vísky nedaleko Plzně. (max21)
  • Film využívá „starších" i nových písniček Michala Davida, jehož hity se staly nedílnou součástí mnoha filmů. Ve filmu zazní nejen původní a legendární písničky jako: Jsou rána tíživá, Nikdo nepřišel, Chtěl bych žít tak, jak se má, nebo Každý mi tě, lásko, závidí, ale i nově zkomponovaná hudba, doplněná písničkami Joe Cockera, Westlife, Barry Whitea, H. Lewise. (Zdroj: Falcon)

Reklama

Reklama