Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (468)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

K dvojke som sa dostal prostredníctvom kina bez predošlej znalosti prvej časti (čo mimochodom nie je vôbec žiadna prekážka) a poviem vám, tak dobre som sa už dlho nezasmial. Skvelé herecké obsadenie, od známe po menej známe tváre, no predovšetkým všetci do jedného skutočne sympaticky pôsobiaci blázni. Vtip strieda vtip a vy sa vynikajúco bavíte, skutočne odporúčam. Hurá na prvý diel! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování na koncepčně velmi vydařenou jedničku navazuje už jen volně, nemáme zde žádné šéfy na zeblití, ale jen partu tří chlápků snažících se uplést z hovna bič. Jejich šíleně zhovadilý vynález je v cestě ke zbohatnutí paradoxně ještě to nejchytřejší, vše ostatní je demence nejhrubšího zrna. Jedná se ovšem o uvolněnou a docela zábavnou demenci. Tři legrační chlápci se překřikují, padají hlášky jak na běžícím páse a nikdo vlastně pořádně neví, o co jde. Jediný, kdo má v tom chaosu přehled je divák - pokud vám nevadí pořádná dávka nepříliš sofistikovaného humoru, budete se bavit... 7/10 ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O třídu horší jak jednička, ale pořád hodně slušná zábava. Tahle trojka blbů mě jednoduše baví a oceňuji, že se tvůrci nesnažili kopírovat dějovou šablonu jedničky, ale přinesli nový poměrně originální příběh. byť jsem měl pocit, že z takto absurdních situací mohli vytěžit ještě mnohem, mnohem víc. Postava Jennifer Aniston ani tentokrát neměla chybu, její scény patří k vrcholným momentům filmu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je mi zcela cizí někoho urážet, buzerovat či natahovat na skřipec, takže vím, že nemohu být šéfem. Nickovi, Daleovi a Kurtovi to bude chvíli trvat než zjistí, že ani oni nemohou být řediteli zeměkoule, ale na druhou stranu je jejich střet s realitou byznysu hodně zábavný a já se musím přiznat, že bych paní zubařce hrozně rád sexuálně odolával tak dlouho, abych ji následným orgasmem vystřelil až ke stropu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nebavilo. V jedničce těšili všichni okolo (Colin Farrell, Kevin Spacey, Jennifer Aniston), jen ne ústřední trojice zoufalých-zaměstnaných. Časy se bohužel nemění, i když by někdy měly. Našlápnuto má tahle přisprostlá taškařice v některých pasážích docela slušně, ale často je to jen uječené, lajdácké, překecané a postrádající na řadě míst timing. Trojice moulů se rozhodne podnikat na vlastní pěst a vytasí s revolučním sprchovým vynálezem, brzy však narazí na ryzího obchodního ducha 21. století ze strany velkých byznys-zvířat. Nečekám žádné sofistikované hrdiny, jenže tihle tři se projevují vyloženě retardovaně, jejich kroky jsou za hranou, až přestávají být vtipné, místy spíš neúnosné. Neoblíbil jsem si je v prvním díle, neoblíbím si je ani tentokrát. Improvizace je místy na škodu, při natáčení to ale asi byla sranda. Na plátno se ovšem příliš nedostala. Trojku prosím ne!! ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Ve scéně s policejní honičkou prorazí ujíždějící auto na vlakovém přejezdu závory. V dalších záběrech, kdy čekají na projetí vlaku, jsou závory kompletní. (Pyron)
  • Charlie Day v roku 2022 uviedol, že nemá ani tušenie, či sa niekedy bude nakrúcať "trojka" šéfov na zabitie, ale ak by to bolo na ňom, nakrúcalo by sa okamžite. (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno