Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek s Laňkou předvádí absolutní amatérismus. Tyhle dva nemaj žádnou sebereflexi, protože kdyby jí měli, už dávno by si vzájemně prostřelili hlavy pětačtyřicítkou. Scény bez smyslu, trapné vypointování, průjem televizních ksichtů a hle, Petr Novotný ještě žije a dokonce ani neumí hrát. Anetiny a Evininy kozy byly asi jedinej důvod těch dvou kašparů napsanejch do režisérů přiblížit se co nejblíže k nim. Moje domácí video na VHS z Korfu bylo lepší než toto. A to mě bylo 15let!! Bože..... :o -10% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Byla to nuda bez děje, mraky známých ksichtů, kteří nikdy nehráli ( Domenico Martucci vévodí ), nepřišlo mi to ani moc vtipné. Nejsem nepřítel Magnuska, tak teda zkusím hodnotit pozitivně: Když budu považovat za odpad českého filmu Babovřesky a Kameňák tak tohle dílko je více úctyhodné ( respektive neškodné) už kvůli tomu, že neobsahuje žádný zlý humor a ukřičenost a hlášky typu Víš kolik bere? ( to má Troška v každém druhém ) takže jednu hvězdu má jistou. Řemeslně je film bída ( kamera, scénář, dialogy, střih ), ale přeci jen námět je celkem originální - svět modelingu ač teda hodně povrchně a hloupě tady ještě nikdo nezkusil. Druhá hvězda. A nakonec je to takové barevné, rádobyveselé pokoukání na občas hezké holčiny. Nejkouzelnější byla tedy Nicola Votavová v roli modelky s chlapským hlasem. ( říkal jsem si, kde jsem ji viděl a hle pamatuji si ji z hádací scény s Mádlem ve Vejšce ) Takže když k tomu přidám roli Reginy Rázlové můžu s klidným svědomím dobré nálady dát celkem tři hvězdy. ()

Reklama

DaveSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Třičtvrtě hodiny jsem na to nechápavě zíral, než mi došlo, že lepší už to asi nebude a nas.anej jsem to radsi vypnul. Nečekal jsem moc, ale říkal jsem si, že to třeba zachrání pěkný ženský...Nezachránily. Na tu hromadu nehereckejch kopyt se vážně nedá dívat. Zkrátka de.ilnější film už jsem sakra dlouho neviděl. ()

Harry77

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl a nejspíš neuvidím, tak nehodnotím. Co ale začíná být na pováženou je, že s největší pravděpodobností si Magnusek zajišťuje fake účty, který tady na csfd.cz zvyšují hodnocení. Když si prohlídnu většinu účtů uživatelů, kteří dali vysoké hodnocení, tak téměř všichni mají evidentně nový účet a jediné hodnocení a to právě tohohle filmu. Alespoň to je stav k dnešnímu dni 16.12.2014. Je vidět, že Magnuskovi došlo, že v dnešní době návštěvnost zásadně ovlivňuje hodnocení na csfd.cz a tak na to reaguje. Otázkou tedy zůstává, do jaké míry může csfd.cz díky Magnuskům apod. zůstat do budoucna relevantním. Takže když už Magnusek kurví českej film, rozhodl se zkurvit i csfd. ()

pepe_r odpad!

všechny recenze uživatele

Tušil jsem co asi uvidím a viděl jsem. Dlouho jsem přemýšlel jak hodnotit. Námět vlastně není špatný, nápad co za tím je je dobrý, ale to je právě to všechno. A protože hodnotím film tak musím jednoznačně hodnotit jako odpad a říkám si, že by někdo měl zaplatit ještě pokutu za to, že zničil dobrý nápad, dobrý námět. Prostě ne, je to hrozný film nedrží pohromadě. Příčí se mi v souvislosti s Modelkama psát slovo film, je to schrumáž záběrů seřazených za sebou. Jak něco takového mohl pustit režisér ven ? Když ne režisér tak jak střihač nebo dramaturg ? Role kameramana je mi také záhadou, jeho úlohou bylo asi jen šroubovat kameru na stativ, jinak nechápu na co jsem se díval. Tohle přeci nejde aby kdo si usmyslí tak pošle film do kina. Nechci volat po nějakých komisích co budou schvalovat zda film může do distribuce nebo ne, ale nějaká ochrana diváků kvůli takovým filmům by zavedena měla být! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)

Reklama

Reklama