Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne odtrhnuté od reality - desiatky nepriateľov likvidovaných na počkanie má opodstatnie v hre, nie v krátkometrážnom filme, ktorý sa snaží tváriť drsne a autenticky. Herecky to tiež nie je žiadna sláva, čo sa však od kaskadérov ani čakať nedá. Prečo potom až tak vysoké hodnotenie? Pretože akcia je lepšia a dynamickejšia ako vo viacerých hollywoodskych kinofilmoch a chvíľami je nutné si pripomínať, že ide len fan film, v ktorých je latka nasadená podstatne nižšie. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Opět je potřeba smeknout. Parta lidí tvoří téměř dokonalý dvacetiminutový akční nářez. Hlavní představitelka je přirozeně hezká a nebojí se zapatlat jak blátem, tak odřeninami. Navíc tam i zapadne. (Zdravím reboote Tomb Raider na PS3) Prostředí je nádherné a akce je vážně povedená. Někdy mi to prostředím lesa připomnělo i První krev (1982). Určitě by si Rambo měl s touhle Larou co říci. Sic nevíme, proč holčina zachraňuje ten mladý pár unesený vojáky. A ani nevíme, o co v tom kromě záchrany vlastně jde, ale díky kaskadérským výkonům a efektům to vlastně ani není podstatné. Hudba se mi taky líbila, a proto tvůrcům ledacos odpouštím. Viva La Croft! (80 %) ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Je dobré, že vznikají fan filmy, ale na bohužel začali až moc přebírat zvyklosti blocbusterových filmů a pak to vypadá takto nereálně. V tomto případě to vadí hodně, bo na akci je tento snímek postavený, kdyby ne ledacos by se dalo odpustit. Dialogy jsou hrozné, akce je dobrá (ale nereálná), natočeno je dobře (dali si záležet) a konec má pointu. Skoro jsem čekal, že "Lara" přežije všechno. Se hrou to má pramálo společného, jen název a pobíhání v lese. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších fan filmů s Larou. Jednak co se týče kaskadéřiny a choreografie bojů a druhak skvěle vypointovaného příběhu. Tenhle velesympatický kraťas je tak dalším silným fandovským hlasem pro to, aby se Hollywood konečně pokusil o restart série Tomb Raider. Laťka, kterou nastavily oba filmy s Angelinou Jolie, přeci jen není až tak vysoko. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama