Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (584)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ničím extra výrazná oddychovka na nedělní odpoledne. Všechny oběti z davu se v tom filmu chovají jako totální ignoranti (nikdy mi nic neukradli, Praha člověka naučí), divák od začátku ví, jaké bude finále (Smith to vykecá na druhý véče), a Margot nakonec ani neukáže kozy. No a co, že už jsem je viděl? Sem prostě naštvanej. Ještě, že to má tak sexy heistovskou režii, jinak bych šel klidně ještě níž. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Focus začal, něco nabídl a pak uhranul scénou, kde Will Smith naprosto luxusně obalamutil jednoho sázkami chtivého Vietnamce. Během té scény jsem vysloveně nedejchal, ale po scéně přišlo peklo - filmová nuda se vším všudy. Ke konci film opět trošku zabodoval zajímavější scénu a následně byl už konec. Focus je prostě takovej. Celkově stojí za prdlačku, ale místy nabídne filmařskou laskominku. No a jestli stojí za to vidět, to musíte posoudit sami. Podle mě nebejt Willa a Margot, tak bych o něm, den od shlédnutí, už ani nevěděl. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem hledal, co bych na tomhle filmu dokázal ocenit. A nenašel jsem skoro nic. Kromě plytkého průběhu, který vykrádá spoustu jiných filmů, nesympatické hlavní hrdinky, hrozné předvídatelnosti a rádo by vypečeného konce. Focus na mě působil, jako červený hadr na býka a tenhle můj pocit, nebo dojem přetrvává i dnes. Never more..... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

„Jůůůů, Vilíku, ty mi saháš na kundu! No konečně!!!“ „Ale kdepak, nedělej si plané naděje, snažím se ti šlohnout šrajtofli a jen odvádím pozornost.“ Čorkaření s panem Kovářem je veskrze sympatické a zábavné, až je mu člověk schopen odpustit i to, že je skoro totálně vykradené ze všech možných štípacích filmů, a dokonce i těch pár mimořádně projímavých momentů trampot s kýčovitou fixací na pochvu. Zvraty jsou sice předvídatelné, avšak milé, a těch zvratků tam zase tolik nebylo. Vidíš, Vilíku, učím se rychle. Když jsi mi tam šmátral, stáhla jsem ti s ní z ruky prsten a vůbec nic jsi nepoznal!“ „Ale poznal, a byly to hodinky! Jo, a na, tady máš zpátky dělohu :-I.“ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na tomto snímku je jednoznačne to najlepšie pohľad na prekrásnu Margot Robbie, čo je dosť prízemný dôvod, uznávam. No čo už, taký som, iný nebudem... Čo sa týka dejovej linky, mala aspoň hlavu a pätu a príbeh nenudil. Aj keď na druhú stranu sa to miestami zdalo dosť pritiahnuté za vlasy, napríklad tá strela blízko srdca a podobne. Nič extra od toho nečakajte, iba pohodovú lacnú zábavu na upršané nedeľné dopoludnie. Mozog na vandrovke. Priemer. 60/100 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • Šlo o první film Willa Smithe (Nicky) s označením R (tedy přístupný osobám mladším 17 let pouze za doprovodu dospělé osoby), od uvedení snímku Mizerové II (2003). (Dio_Padre)
  • Natáčení probíhalo v Buenos Aires v Argentině a v New Orleans v USA. (willy1)
  • V čase 06:34 má Jess (Margot Robbie) opřenou ruku o stůl, v následujícím střihu však má obě ruce v klíně. V dalším střihu si hraje s prstýnkem v ruce a poté následuje střih, kdy má obě ruce položené na stole. (Iveet)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama