Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (584)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sympatický, zajímavě vytwistovaný žánrový hybrid se skvělými herci. Smith potřeboval návrat jako sůl a nebýt toho závěrečného (přepáleného) zvratu, tak by se mu to i bývalo povedlo. Margot Robbie ovšem potvrzuje své schopnosti a profiluje se jako hodně zajímavá herečka, která neměla "jen" štěstí na Scorseseho. Vizuálně jde o pastvu pro oči. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Focus je jedním z těch filmů, u kterých se místo na kvalitu příběhu a postav hledělo primárně jenom na marketing a propagaci. A to je také jeden z hlavních důvodů, proč po něm za pár měsíců neštěkne ani pes. Podprůměrný Will Smith, výstřih Margot Robbie, soundtrack, ze kterého Vás za chvíli začne bolet hlava a až směšně předvídatelná zápletka s plytkými postavami. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak já obecný obdiv sdílet nebudu. Příliš mě tenhle počin za kulky nechytil. Za zmínku stojí příjemná scénka na zápasu amerického fotbalu. Zbytek byla nezáživná nuda s poměrně předvídatelným vývojem. Will mě zde nebavil, ačkoli mi obvykle příliš nevadí. Margot Robbie je sice hodna toho pověstného opření kola, ale erekci jsem z ní nezaznamenal během sledování jedinou. Děj, jak už jsem zmínil, je z mého pohledu těžce o hovně. Veškeré zápletky jsou hrozně nezáživné až debilní. Časové skoky napříč filmem působily maximálně trapně. Emočně je to neobvykle prázdný snímek. Snímek, který vsází na rádoby šokující scénky plné zvratů. Překvapí vás maximálně scénka první. Poté už podobné "super zvraty" prostě čekáte. Když se pokusím být hodný, tak zde snad 2 * zanechat dovedu. Nicméně, musím zde hovořit o obrovském zklamání a hodný výjimečně být nechci. Takže za hvězdu! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Konšpiračno-intrigárske predstavenie prvej ligy! Námet je neskutočný, nepredvídateľný a aj napriek tomu, že miestami si budete myslieť, že viete, čo sa stane v nasledujúcej scéne, tak tvorcovia vám túto domnienku veľmi rýchlo zrušia. Štýlová ukážka toho, že aj originalita má v hollywoodskom mainstreame ešte svoje miesto, čo vo filmoch podobného typu je už skôr výnimkou ako pravidlom, nech sa tvorcovia snažia sebe-viac. Film funguje v niekoľkých rovinách, tá heist pointa je znamenitá a je veľkým lákadlom, pretože podobné filmy sa netočia každý deň. Potom tu máme vzťahové limonády, ktoré na prvý pohľad brzdia film a ja som si v polke filmu hovoril, že tie dramaticko-romantické džúsy si mohli naozaj odpustiť. Avšak aj tu sa potvrdilo, že nie všetko je tak, ako sa na prvý pohľad zdá. V prvej polovici je film zábavnejší, funguje viac spôsobom klipov a jednotlivých scén, než príbehu samotného, čo sa v druhej preklopí a film dostáva kontúry a všetko do seba pekne zapadá. U mňa spokojnosť! 80%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ještě včera bych sám nevěřil, že zajdu do kina na film s popiskem Komedie/Krimi/Romantický/Drama a dnes mám chuť zajít na film znova, protože od Kingsmana jsem zábavnější film letos neviděl. Neuvěřitelně vtipné, zábavné, skvěle zahrané, velmi chytře napsané a sakra stylové. Celý film je jeden velký podfuck, který vyjebává jak se všemi ve filmu, tak i s divákem a skvěle to filmu vychází. Celá organizace funguje více než zdařile, Will Smith zde odvádí ultimátní herecký výkon, takhle ve formě si ho nepamatuji a závěrečný zvrat je jeden z nejlepších, co jsem kdy měl možnost vidět. Adrenalinová věc do které se okamžitě vžijete a film si ihned zamilujete. Krásnější a zábavnější film týkající se zlodějiny, kapsářství a podvodů jen tak nenajdete. Skvost. 100% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • Nicky (Will Smith) používá Nokii Lumia 1020 s operačním systémem Windows Phone 8.1. (Lucas87)
  • Šlo o první film Willa Smithe (Nicky) s označením R (tedy přístupný osobám mladším 17 let pouze za doprovodu dospělé osoby), od uvedení snímku Mizerové II (2003). (Dio_Padre)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama