Reklama

Reklama

Život se s Amy (Amy Schumer) docela mazlí. Má skvělou práci ve společenském časopise, báječné kamarádky, útulný byt a pěknou sestavu přítulných partnerů, kteří od ní kromě příležitostného sexu nic nechtějí. Když tu a tam uslyší tikat biologické hodiny, navštíví vdanou sestru nebo brutálně cynického otce a tikání hned ustane. Amy by takhle spokojeně žila asi až do přechodu, kdyby se nerozhodla napsat rozhovor s velmi úspěšným sportovním doktorem Aaronem (Bill Hader). Jako správná novinářka se rozhodne poznat objekt svého zájmu opravdu důkladně, a tak se s ním vyspí. Zcela v duchu svého životního názoru, naprosto nezávazně. Jenže tenhle doktor je z poněkud jiného materiálu než ostatní příležitostní milenci a chtěl by s ní sex závazně opakovat. Fakt, že je hradba její monogamie takhle brutálně napadena, Amy naprosto vyděsí. Rozhodne se, že vezme nohy na ramena, jenže sotva vyrazí, uvědomí si, že se jí už nechce běžet životem samotné. To by ale předtím nesměla dát „svému" doktorovi kopačky. (CinemArt)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (268)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sukničkářů, kteří narazí na tu pravou, už byla ve filmu spousta a tak tandem Apatow-Schumer přišel s kalhotářkou, ale to je asi tak jediná změna. Jinak se jedná o strašně špatně natočenou i napsanou nudu, během které jsem si dokola musel pokládat otázku, co na tý ošklivý a oplácaný holce s chováním vylízaný krávy všichni ti chlapi viděj. 10% za Tildu Swinton, která pod silným nánosem make-upu nebyla k poznání. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Vtipné, dobré nápady, správně ujeté... v podstatě kdykoliv, kdy nemluví Amy Schumer. Což je bohužel dost často, když je to hlavní hrdinka. Ale vzhledem k tomu, že pod scénářem je podepsaná pouze ona, tak mi z toho vychází, že si jen napsala mizernou postavu (která je pravděpodobně částečně autobiografická). Amy prostě jednoduše není vtipná. Chápu, že má být za toho antihrdinu, co provádí zlé kousky, což často funguje (Černá zmije, Bernard Black...), ale její postava je prostě jen otravná a naprosto nesympatická. Chápu, že tím filmem chtěla ukázat, že ačkoliv není typická hollywoodská kráska, tak pro ni není problém sbalit chlapa a vyspat se s ním. Jenže v tomhle filmu to vypadá, že se může vyspat s jakýmkoliv chlapem, čemuž nevěřím ani náhodou. Ještě jsem snad neviděl film, ve kterým by jeden důležitý aspekt (zde hlavní hrdinka) byl absolutně příšerný, ale zbytek byl dobrý, často dokonce výborný. Třeba i ten předvídatelný děj (romantika s chlapem plus usmíření s rodinou) kupodivu funguje. A většina postav je dobrá. Bill Hader je kupodivu sympaťák, LeBron James je super, John Cena se úžasně shazuje, Ezra Miller je parádní úchyl, Brie Larson je milá... snad jen kamarádky Amy jsou příšerný (a nevtipný) pipky. Ale furt je tady toho dost, co stojí za zhlídnutí. (6/10) ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer má nepopiratelný komediální talent a osobně mám respekt k jejímu scénáři i herectví - postava Amy je v jejím podání neuvěřitelně sympatická a roztomilá a celý ten film vůbec není tak špatný, jak by se mohl na první pohled zdát. Jenže není ani tak dobrý, abych mu mohl dát víc než 3 hvězdy - hlavní problém vidím v nedostatku nějaké větší dějové originality. Při sledování si člověk až příliš často řekne, že tohle už přece někde viděl (namátkou - podobnost se seriálem Sex ve městě či filmy Ďábel nosí Pradu nebo Hlavně nezávazně je dosti nepřehlédnutelná). Když si k tomu přičtu docela dlouhou stopáž, vcelku předvídatelný závěr a občasný humor vycházející z nepříliš známých amerických reálií, na kterých se člověk nechytá, nelze se moc divit, že jsem docela často pošilhával po hodinkách, kdy už bude konec. Za mě spíš nuda a dojem průměrně zdařilého filmu, který bych asi podruhé už vidět nemusel. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Říká se, že ženu, to něžné stvoření, ani květinou neuhodíš, nicméně v případě vylité, ojeté a až teprve potom vykolejené Amy se úplně vnucuje motto domácích tyranů, že na ženě nikdy nesmí zaschnout krev.. Šablonovitá romance o nádobě mindráků (čti protivná promiskuitní pizda), která se pohybuje v prostředí, kde jsou všichni (navzdory svým profesím a společenským statusům) absolutně vylízané paka. Do toho hromada popkulturních a sportovních odkazů, drobet oplzlostí, pár prásků trávy a pojďme se v tom všichni hledat.. Apatow dál bloudí v kruhu uhlazené sprostoty, stereotypů a přemrštěné stopáže, ale když mu okolí nadšeně tleská, proč by hledal cestu ven..? ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Jako ono to nebylo špatný, ale mám pocit, že se stopáží filmů si z nás Hollywood fakt už dělá prdel. Ještě u dramat a výpravnejch filmů se tedy 2 hodiny dají, ale u jednoduchý ubohý komedie tam narvat 2 hodiny scén bez absolutního významu je o facku. Sakra, snad v každý recenzi si na to někdo stěžuje, že to přetáhli, ale nikdo se nepoučí. Copak by je vydělali míň, kdyby to trvalo hodinu a půl? Mimochodem nebavilo by mě ani to, protože s tímhle jsem ztrácel trpělivost po hodině a ta další byla utrpení. Amy byla zábavná dokud nepotkala Aaarona a to její napravení, se mi fakt nelíbilo. Líbila se mi, když už nic víc, proměna Tildy Swinton. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Postavy vo filme tvrdia, že videli hrať spolu Billyho Joela a Eltona Johna v New Yorku, na štadióne Shea Stadium. To však nebolo možné, pretože títo páni tam spolu nikdy nehrali. Stretli sa akurát na štadióne Giants Stadium. (beso74)
  • Film bol natočený vo formáte 35mm. (beso74)
  • Autorka scénáře a představitelka hlavní role Amy Schumer se netají tím, že je scénář inspirovaný jejím osobním životem. (Patw)

Související novinky

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

19.07.2016

Málokdo si to uvědomuje, ale Goldie Hawn se už 14 let vyhýbá filmovému byznysu. Na svoje místo tak trochu vyslala dceru Kate Hudson, teď se nicméně vrátí do kin v novém filmu s Amy Schumer. Velká… (více)

Reklama

Reklama