Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (319)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Jack Black is back ! A je to jenom dobře, protože tenhle skoro padesátník mě vždycky dokázal pobavit. A konečně se někomu povedlo z celé té přehršle přeslazených amerických teenagerů vybrat pár děcek, který nevypadají divergentně, nebo hůř ,rezistentně. Pocit evokující návrat k Jumanji je ale na místě. Jenže to vůbec nevadilo, film přišel se spoustou svých monster nápadů a nestihl jedinou minutu nudit. Bezva ! Pobavenej minimálně na 80% P.s: Werwolf mi nápadně připomínal vlka z Nu Pogodi, už jste někdy viděli vlkodlaka v trenclích a prorvanou špičkou tenisek? :) P.p.s: Horor nečekejte. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Odlehčená rodinná kravinka, kterou Jack Black už potřeboval, jelikož hitovek v poslední době moc neměl. Husí kůže (jak zní krásně v překladu název filmu) si vůbec na nic nehraje a já mám vlastně čas od času nějaké to nenároční pokoukání rád, takže jsem byl celkem spokojen. Na dvojku jsem zvědavej, ale na kino bych to asi neviděl...60% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica výborná. Zvyšok drží na tak tenkých motúzikoch, že sa niektoré nutne museli pretrhnúť. Finále je tak zvláštny sentimentálny guláš, ktorý predzvesť skvelého dobrodružstva pre decká úplne pochoval. Postavy sympatické až na Blacka. Ten prehráva aj v tých normálnych scénach. Kupodivu nefungujú ani wtf vtipy - inak moje obľúbené. Jediné veľké plus je ústredná dvojica. V zásade taká vykrádačka ale bez duše. Noc v Múzeu mala aspoň nejaký vtip( hovorím o prvej časti), toto je len flák plný rôznych motívov. Dalo sa to využiť aj lepšie. Takto zbytočnosť na ktorú sa vyhodili peniaze bez toho, aby to malo potenciál niečo divákovi sprostredkovať. Až na tú nudu a predvídateľnosť. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Je hodne znat, ze cely tento projekt se rodil hodne ztezka a scenar musel byt nekolikrat prepisovan. Na jednu stranu sice zaujmou obcasne meta prvky, na strane druhe tu je ale az prilis klise a nelogicnosti. Snaha o psychologizaci postav (dualismus s loutkou, Stinova motivace pro psani) taktez vyzniva hodne sroubovane. Vysledkem je tak sice zabavny, ale pro divaka nad 15 let zapomenutelny, nicim prekvapivy snimek. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Byť nejsem kategorie, na kterou Goosebumps cílí, bavil jsem se dobře. Mělo to tak nějak všechno, co by člověk od rodinného fantasy chtěl, takže tu byl vtip, solidní efekty, trocha fungující romantiky a samozřejmě i dobrý nápad, ačkoliv oživlé knižní postavy nejsou ve světě filmu či literatury novinkou. A nemělo by se zapomínat ani na herce, kteří mě docela překvapili. Teď nemám na mysli Jack Blacka, ale především Odeyu Rush a Dylana Minnettea, kteří nejenže vystřihli ukázkově neprotivné teenagery, ale společně jim to ladilo i v dalších ohledech. Upřímně řečeno moc jsem nečekal a o to víc jsem byl na konci spokojenější. 80% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • R.L. Stine, tvorca knižnej predlohy, sa vo filme objaví v jednej scéne ako pán profesor Black. (figliar)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama